Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 462
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Fotele mogą być, ale uchyt ręcznego to nie wielki koszt, a i ciągnąć przyjemniej :twisted:

jeszcze nigdy nie uzywalem hamulca recznego....

wogole po co to jest??

staje autem włączam P i koniec

Opublikowano
Kierownica wygląda bardzo fajnie! :) Ale zdajesz sobie sprawę, że kierownica z alcantary musi być używana w rękawiczkach, żeby się bardzo szybko nie wytarła? Z gołymi rękami to max kilka miesięcy i alcantary już nie będzie... Wiem, bo mam w E30 już czwarty rok i wygląda jak nowa (jeżdżę w rękawiczkach, auto na tor). A mój znajomy też do E30 założył taką samą kierownicę i nie używał rękawiczek, alcantary już dawno nie ma.

E30 325i 2d '88 - classic

E36 325i Smurf na tor - klik!

G31 LCI

MX-5 ND '19 track car

Opublikowano

tak tak zdaje sobie sprawe...

ale obszycie nie jest drogie ;) mam 2 kierownice wymiana to 10 min ;) wiec mozna obszywac do woli ;)

ale cenna uwaga dla innych ;)

Opublikowano

jaki kolor kół do czerwonego ??

sahara ?

srebrne ?

czarne ?

brokat ?

wrzućcie pomysly...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widziałem ostatnio czerwoną na czarnych i troszeczkę wyglądała jak na stalówkach.

Co nie zmienia faktu, że i tak bym włożył czarne bo wyglądają obłędnie, tylko pewnie nie każdy wzór będzie ładny.

Ja mam co prawda czarne do srebrnej, ale nie zamieniłbym się na inny kolor:)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Albo biale albo czarne z czerwonym akcentem to jest chyba najlepsze polaczenie (oczywiscie na moj gust :mrgreen: )

Srodki na czerwono wymalowac albo czerwona obramowke przy oponie bo widze ze na czarno juz sa :)

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

Czytamy ze zrozumieniem. Napisałem, że wiele zależy od modelu felgi, takie ryzyko przy czarnych, nie każdy model felgi podejdzie w czarnym kolorze, tym bardziej do czerwonego lakieru, który będzie de facto słabo kontrastował z czarną felgą.

A zdjęcie, które wkleiłeś właśnie uwidoczniło to o czym mówię, jeśli dobierzesz felgę o rzadko rozstawionej szprysze, która się nie "zleje" to będzie bardzo dobrze.

Opublikowano
Opublikowano

Robi się pięknie. Jeszcze byś szyby przyciemnił i masz czerwono czarą strzałę:)

Wszystko trzyma się kupy, nie robi się misz masz, stonowana kolorystyka, bez zbędnych chromów i koloru srebrnego. Bardzo ładnie.

Opublikowano

lapmy poliftowe mi po glowie chodza z ciemnym srodkiem...

2 rurka z tyłu tylko nie wiem czy to nie wioska.... cos jak w 130i

intercooler...

czarna ramka wokolo przycisku klapy zamiast chromu.... moze plasti dipem

Opublikowano

Możesz nawet czarne znaczki dać:) Są dostępne:)

Poliftowe lampy mi osobiście się kompletnie nie podobają... Do tego stopnia, że nie mogę na nie patrzeć. Muszę zamówić sobie Black Line vFL.

A dwururka z tyłu to żadna wiocha. Było już w wielu tematach, i nawet pokazywane, że wygląda to obłędnie. Poza tym, przy tych osiągach możesz wsadzić dwururke i wiochy nie będzie:) Ja choruję na wydech milteka, ale po 1 brak kasy, po 2 brak kasy, po 3 brak kasy xD a jakby już na taki wydech była kasa, to pewnie bym F20 jeździł a nie E87:) hehehe

Pozdrawiam, Kuba.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Bardzo ladnie ! Przyjedz koniecznie na zlot, zaparkujemy obok siebie :norty: