Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zadzwoniłam. Właściciel znalazł tę kartę pojazdu. Już się zdecydowałam na oględziny ale Pan poinformował mnie, że nie była garażowana - jedynie stała pod wiatą. Ma jakieś zacieki czy coś w ten deseń. Poza tym chyba była bita z tyłu, na błotniku szpachla czy coś takiego. Jednak wstrzymam się i poczekam jeszcze.
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

tia.

Panie pomocny.

podobno 8 z opłatami.

dobre plus import w tej cenie ciężko będzie znaleźć :shock:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

compact w średnim stanie w dieslu po liftingu radził bym.

chyba że jeden benzyna.

seat to już wieśwagenem trąci :D

Opublikowano

Saab 9-3 (ewentualnie w kombi po lifcie). Jutro jadę do Płocka oglądać 4 sztuki.

Ech szkoda, zależało mi na BMW. Może kiedyś...

Opublikowano
Przed tą wizytą w Płocku, poszukaj w archiwum czegoś na temat handlarzy z tego miasta. Było na forum wiele perełek. Być może jedziesz do któregoś z nich, więc warto wczesniej wiedzieć czym handlują.
Opublikowano

[MOD: przeczytaj regulamin forum w końcu i nie cytuj poprzedzających postów! nie będę więcej tego poprawiał...]

Dzięki. Właśnie poczytałam sobie o nich na tym i Saaba forum. Ja chyba się poddam i w ogóle niczego nie kupię. Mam już serdecznie dość tych wszystkich kantów i oszustw. Zostanę przy starym, poczciwym Lanosie, którego znam od wyjazdu z salonu. Przecież kupowanie używanego samochodu, to masakra, loteria i paranoja.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

chyba że masz kogoś kto się na tym zna.

albo do Niemiec pojedziesz aby nie do Turka.

musisz się zorientować w tym temacie.

zamiast 1er możesz w tej kasie super kompakta kupić :D

Opublikowano
Saab 9-3 (ewentualnie w kombi po lifcie). Jutro jadę do Płocka oglądać 4 sztuki.

Ech szkoda, zależało mi na BMW. Może kiedyś...

Czarne kombi 9-3 diesel ma na sprzedanie brat mojego kolegi. Kupil go nowego w salonie. Nie znam szczegółów ale mogę się dowiedzieć jeśli chcesz.

Opublikowano
Przecież kupowanie używanego samochodu, to masakra, loteria i paranoja.

Jeśli nie masz nikogo kto jest w stanie kupić pewne auto to sugeruję skontaktować się z firmą, która się tym profesjonalnie zajmuje. Nie będę tu robił darmowej reklamy ale są takie.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Taka jest prawda ze za dobre sprawdzone auto trzeb więcej zapłacić niż za 'okazje z allegro ' co później okazuje się ze jest z dwóch składane albo ma prawie 0,5mln km przejechane w rzeczywistości,a u nas w Polsce niby ma 150tys km i człowiek się dziwi jak to możliwe ze BMW przy takim przebiegu się sypie jak on naprawdę ma już 4 razy tyle.
Opublikowano

Dla mnie największą zagwozdką zagwozdką jest pytanie:

Czemu na niemieckich portalach ceny BMW 1 zaczynają się od 9tys euro a w Polsce od 7tys euro - gdzie koszta sprowadzenia, opłat itd? :P Ok, odpowiadam sobie sama - 99% tych "okazji" było sprowadzone na zasadzie "złóż to sam".

Opublikowano

Jak to nie wiesz? Ponieważ te po 7k przyjechały na lawecie z Francji ,Włoch czy z Angli, i jak sie domyślasz nie bardzo były całe:).Mając takie pieniądze może zainteresuj się E46 w tych pieniądzach przy odrobinie cierpliwości omijając oczywiście Radom,Płock,Gniezno i jeszcze kilka miłych miejsc kupisz coś sensownego.A kupowanie gniotów składanych z 2 lub 3 psuje tylko opinie o tej pięknej marce.I naprawde nie warto patrzeć na cene czy rocznik, ale tylko i wyłącznie na stan autka.

Jeżeli Masz kogoś kto ogarnia temat BMW weź go ze sobą niech zobaczy czy ten egzemplarz nadaje się do kupna czy jednak nie bardzo.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dla mnie największą zagwozdką zagwozdką jest pytanie:

Czemu na niemieckich portalach ceny BMW 1 zaczynają się od 9tys euro a w Polsce od 7tys euro - gdzie koszta sprowadzenia, opłat itd? :P Ok, odpowiadam sobie sama - 99% tych "okazji" było sprowadzone na zasadzie "złóż to sam".

te światłe wnioski co powyżej i poniżej napisałem stronę wcześniej :mrgreen:

trzeba tylko całość przeczytać :wink:

Jak to nie wiesz? Ponieważ te po 7k przyjechały na lawecie z Francji ,Włoch czy z Angli, i jak sie domyślasz nie bardzo były całe:).Mając takie pieniądze może zainteresuj się E46 w tych pieniądzach przy odrobinie cierpliwości omijając oczywiście Radom,Płock,Gniezno i jeszcze kilka miłych miejsc kupisz coś sensownego.A kupowanie gniotów składanych z 2 lub 3 psuje tylko opinie o tej pięknej marce.I naprawde nie warto patrzeć na cene czy rocznik, ale tylko i wyłącznie na stan autka.

Jeżeli Masz kogoś kto ogarnia temat BMW weź go ze sobą niech zobaczy czy ten egzemplarz nadaje się do kupna czy jednak nie bardzo.

Opublikowano

Dzięki. Właśnie poczytałam sobie o nich na tym i Saaba forum. Ja chyba się poddam i w ogóle niczego nie kupię. Mam już serdecznie dość tych wszystkich kantów i oszustw. Zostanę przy starym, poczciwym Lanosie, którego znam od wyjazdu z salonu. Przecież kupowanie używanego samochodu, to masakra, loteria i paranoja.

Nie można się tak szybko poddawać. Ja 3 miesiące auta szukałem. Proponuje szukać w Niemczech, w okolicy Berlina (mamy w końcu autostradę więc można w 1 dzień ogarnąć).

Jak się przesiądziesz z Lanosa do BMW to stwierdzisz, że warto było szukać.

Opublikowano
Gościu pojechał po bandzie z tymi wózkami :D Zanim sprzeda auto, potrzebny będzie trzeci wózek :mrgreen: Może ktoś sie zlituje nad człowiekiem, albo niech państwo odkupi ten samochód w ramach becikowego.
Opublikowano (edytowane)
Witam,czytam te wasze posty panowie i śmiać mi się chce! Czytając to to można dojść do wniosku że z Włoch i Francji to trzeba od razu skreślić auta bo tam to już same szroty :shock: :D Przestańcie siać jakieś bzdurne stereotypy,zarówno we włoszech jak i we Francji można kupić dobry samochód jak i w niemczech też można trafić zajechanego strucla włosi też potrafią dbać o auta a niemcy potrafią nie dbać,prawdopodobieństwo trafienia egzemplarza w przyzwoitym stanie i z dość małym przebiegiem jest moim zdaniem podobne we Włoszech jak i w niemczech pozdr Edytowane przez maciek3
Opublikowano
Masz rację ale pod warunkiem, że sam pojedziesz i taką znajdziesz. Wtedy rzeczywiscie można coś trafić, jak zresztą wszędzie. Ale prawie nigdy w Polsce i od handlarzy.