Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a jeszcze :p jak to polega bo 20 % to jest tylko 20 % przepuszczalności światła? a szyba ściemnia się o 80% a 05 % to jest 05 przepuszczalności a szyba się ściemnia o 95 %?

Wiem tylko tyle że i tak traci się za to dowód rejestracyjny :)

Nie doktoryzowałem się nad tym nigdy , ładnie wygląda i to mnie interesuje

No wiem to ja i pewnie każdy inny :D ale musze dokładnie ogarnąć, bo trzeba to jakoś poprawić według mnie.. :wink: i teraz tak albo 20 cały bok albo 20 tylny bok a przednie bez zmian

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dwa miesiące nie pisałem tutaj, w sumie nic ciekawego się z samochodem nie działo przez ten czas. To co się działo to :

- Nowe tylne opony te same, czyli bridgestone potenza, stare dosłownie nie miały bieżnika już.. Teraz jeździ się całkiem inaczej, samochód trzyma się drogi tak jak powinien :D wcześniej lekki deszcz i zakręt pod kątem 90 stopni i prędkość ok 30km/h i w poślizg potrafił wpaść.. Teraz jazda to bajka :norty:

- Rozjaśniłem tylne boczne szyby, folia 20. Więc jest teraz tył 5, tylne drzwi 20 i przód 50, teraz jest sporo lepiej jest przejście o jakie mi wcześniej chodziło :wink: chociaż zależy jak się stanie tak widać, czasami w ogóle nie widać różnicy pomiędzy przodem a tyłem, tył sporo się rozjaśnił i to jest na plus :wink:

- Uporządkowałem wszystkie kable od zasilacza oraz skrzyni, zasilacz przymocowałem do skrzyni :wink: Jeszcze denerwuje mnie latająca skrzynia, ale nie chce jej przymocowywać do foteli czy podłogi w bagażniku, szkoda mi robić jakieś dziurki

- Jedynka przebyła ostatnio sporą trasę, bo aż do poznania w poszukiwaniu X3-jki F25 :wink: , czyli ode mnie 500km w jedną stronę, więc 1000km w dwie sprawdziła się doskonale :wink: a spalanie wręcz śmieszne... w pierwsza stronę 5.5 przy prędkościach 80-120-140 a w drugą stronę 6.5 przy prędkości non stop 180-200 na autostradzie :wink:

- Wymieniłem czujnik przednich klocków, bo padł

- Podkleiłem przednie maty w drzwiach, bo woda lała mi się do środka od kierowcy i pasażera podczas mycia.. Teraz już jest dobrze :wink:

To chyba na tyle :wink: jak coś sobie jeszcze przypomnę to napisze

aa i dwie nowe fotki na pierwszej stronie tak pstryknięte :wink: niestety autko brudne na nich, ale przedwczoraj było myte a fotki sprzed tygodnia jakoś :wink:

# Jeszcze sobie przypomniałem, jak dobrze pójdzie to na wiosnę wlecą jakieś 18" :wink:

• Zarejestrowani
Opublikowano
Kurcze... jak patrzę na twój przód to coraz większą mam ochotę na czarne nerki w swoim :) (ten sam kolor) Fajnie to wszystko u Ciebie wygląda z ciemnymi szybkami i tymi felgami.
Opublikowano
Kurcze... jak patrzę na twój przód to coraz większą mam ochotę na czarne nerki w swoim :) (ten sam kolor) Fajnie to wszystko u Ciebie wygląda z ciemnymi szybkami i tymi felgami.

Dzięki :wink: :oops:

A co do nerek to rób i się nie wahaj :wink: Ja też się wahałem z początku, ale jak zrobiłem to już bym nie zamienił na tamte nerki, czarne dodają mu agresywności :wink:

Opublikowano
Jak się zakończył temat szybek ?

Jak pisałem, rozjaśniłem tył :wink: Teraz jest przejście, którego wcześniej niestety nie było widać, bo tylne szyby to były smoły..

Teraz jest znacznie lepiej :wink:

Zależy jak słońce świeci, bo czasami nie widać różnicy między przednimi szybami a tylnymi :wink:

Opublikowano
Duffy, o jakich felgach myślisz? :)

PS Zrobiłbyś jakąś wspólną sesję jedynki z X3 :)

O rzadko spotykanych i trudno dostępnych w serii 1

A mianowicie 313 Performance :wink: :norty: Te felgi po prostu prześladują mnie i męczą psychicznie :norty: muszę je zdobyć :mrgreen:

Na pewno zrobię i wrzucę tutaj zdjęcia :wink:

Opublikowano
Były ostatnio na allegro , wrzucałem nawet link na forum

Wiem Kamil widziałem :wink: , ale niestety w tym czasie szukaliśmy X3-jki F25. No i kupiliśmy, więc trzeba odrobić te pieniądze, bo nie mały wydatek jednak. Teraz i tak zbliża się zima :| ale mam nadzieję, że na wiosnę właśnie wlecą 18" :norty:

Opublikowano

Powiem Ci ze allegro śledzę codziennie i wzór performance w 18" do jedynki wtedy widziałem pierwszy raz ...

Wiadomo były inne piorytety , ale może komuś się znudzą i wystawi :D

Jak będę zmieniał koła na zimowe to założe do e87 felgi z e90 właśnie perofrmacne 313 i zrobię zdjęcia bo aż ciekawy jestem jak by wyglądała

Opublikowano
Powiem Ci ze allegro śledzę codziennie i wzór performance w 18" do jedynki wtedy widziałem pierwszy raz ...

Wiadomo były inne piorytety , ale może komuś się znudzą i wystawi :D

Jak będę zmieniał koła na zimowe to założe do e87 felgi z e90 właśnie perofrmacne 313 i zrobię zdjęcia bo aż ciekawy jestem jak by wyglądała

Wiem niestety.. Sam często przeglądam allegro i też je po raz pierwszy zobaczyłem, ale i tak nie będę ich kupować w Polsce a tym bardziej na allegro, chyba że coś się trafi :wink: Załóż i porób fotki, tylko Twoje to 19" :norty:

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam wszystkich ;)

Ostatnim czasem bardzo przy 1 nic się nie działo, brak czasu niestety.. na forum tez zaglądam na chwile i uciekam..

a więc to co się działo to :

- serwis filtry, oleje, itp..

- zdjęta folia z szyb

- nerki z czarnego matu w czarny połysk

to chyba tyle.

Jeśli wszystko dobrze pójdzie w następnym tygodniu wleci gruby mod do środka :norty:

Before

http://img203.imageshack.us/img203/5610/img0527fc.jpg

After

http://img594.imageshack.us/img594/594/img0023vr.jpg

Mi się bardziej widzą w połysku :cool2: :norty:

A i bliżej weekendu jak się zrobi wreszcie ciepło wysprzątam trochę w środku porobię jakieś fotki i wrzucę, bo do tej pory nie znalazłem chwili by to zrobić..

• Zarejestrowani
Opublikowano
Jeśli to faktycznie podsufitka... to mam wymianę za sobą... jak będziesz miał pytania to się polecam ;)
Opublikowano
Jeśli to faktycznie podsufitka... to mam wymianę za sobą... jak będziesz miał pytania to się polecam ;)

Niestety, ale nie :wink:

jak wszystko dobrze pójdzie to w następny weekend będzie wszystko już założone lub po weekendzie :wink: