Skocz do zawartości

Mam problem ze skrzynią automatyczną - brak wstecznego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeżeli jest tak faktycznie to coś w tym jest ale .... ale dlatego nie chciałem kupować auta w PL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Generalnie powodzenia i miłej zabawy! Automat nie jest taki zły i można nim latać bokiem! :twisted: ale nie używaj do tego trybu 2, bywa zgubny ;)

zaprawde wiadomo, iż 740 to narowiste auto. Ale smutny740 ma ASC , więc moze sobie pozwolic na więcej niz my - szperowcy bez ASC - :D trzeba uwazac :D

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ale tak szczerze jak bym miał teraz wybrać między szperą a asc+t wybrałbym SZPERE!!! :twisted2:

60 też mi sparawia przyjemność ;-) hehe

http://img57.imageshack.us/img57/4166/avatar2ym6.jpg

Opublikowano
Ale tak szczerze jak bym miał teraz wybrać między szperą a asc+t wybrałbym SZPERE!!! :twisted2:

Oj tak.To prawda.Dlatego zmieniam samochód :D Założyłem wczoraj szperę do 540 i dzisiaj jadę na testing wieczorem na Wawe.Jeżeli ktoś ma chęć to zapraszam na "Drfit night in Warsaw" :D :D :D Jest parę fajnych miejsc.

Najlepiej jest mieć szperę i ASC.

Co do latania bokiem automatem to oczywiście ze się da,ale to nie to samo i te boki są takie wymuszone.Po za tym to jest zawsze strach o skrzynie.Czytając takie tematy i sumy 5000 za parę gratów to odechciewa mi się driftingu automatem.Wy macie takie szczeście że macie szperę.W E-38 to już kosztowna sprawa.Pozostaje mi tylko 540 w manualu na weekendowe wieczory. :lol:

Opublikowano
No to becia wreszcie gania, narazie spokojnie przez pierwszy 1000, potem zmiana oleju i ma być gitarra :-)) Mam pytanko z innej beczki, jak sie zmienia język kompa??? Po resecie wyświetla mi po niemiecku a ja niestety ni w ząb szprechać nie umiem!! :D