Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tą ostatnią oglądałem, mógł bym dać za nia max 1500 zł bo ma naprawde sporo rzeczy do zrobienia!
-----BMW E28 520i-----
  • Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
tak naprawde to nie licz na to ze ktos ci sprzeda za 1500 zl cos w lepszym stanie . Trzeba bylo sprawdzic jakie braki potem sprawdzic czy dostalbys to czego ci brakuje i w jakiej cenie a pozniej zobligowac czy sie oplaca. Wedlog mnie stan ma nienajgorszy a ustawiajac sie na totalne wybrzydzanie nigdy nic w zyciu nie znajdziesz bo wiadomo ze samochod ten ma juz swoich pare ladnych latek i ma prawo miec pewne braki. Na zdjeciach wedlog mnie wyglada na tyle ze 2500zl moglbym za niego dac i patrzac jeszcze do tego ze ma instalacje gazowa ( dla kogo dobrze dla tego dobrze ) nie wybrzydzal bym za 2500 zl za nia bo prawda jest taka ze te 2500 zl to sa pieniadze ale nie takie by niewiadomo jak bac sie je zainwestowac.

----------------------------------------------------

Sprzedam: Liczniki Używane Do BMW 1502 - 1602 - 1802 - 2002 - 2002tii . Seria I i II .

3 rodzaje sportowych kierownic

-----------------------------------------------------

Opublikowano
tak naprawde to nie licz na to ze ktos ci sprzeda za 1500 zl cos w lepszym stanie . Trzeba bylo sprawdzic jakie braki potem sprawdzic czy dostalbys to czego ci brakuje i w jakiej cenie a pozniej zobligowac czy sie oplaca. Wedlog mnie stan ma nienajgorszy a ustawiajac sie na totalne wybrzydzanie nigdy nic w zyciu nie znajdziesz bo wiadomo ze samochod ten ma juz swoich pare ladnych latek i ma prawo miec pewne braki. Na zdjeciach wedlog mnie wyglada na tyle ze 2500zl moglbym za niego dac i patrzac jeszcze do tego ze ma instalacje gazowa ( dla kogo dobrze dla tego dobrze ) nie wybrzydzal bym za 2500 zl za nia bo prawda jest taka ze te 2500 zl to sa pieniadze ale nie takie by niewiadomo jak bac sie je zainwestowac.

Mam takie samo zdanie!

Najprawdopodobniej jak nie znajde nic lepszego to kupie właśnie to bmw!

-----BMW E28 520i-----
Opublikowano
Silniczek troszke slaby ale przynajmniej z oplatami bedzie taniej i chyba ze spalaniem . Mysl mlody nad nia mysl bo pozniej zniknie i bedzie po zawodach :)

Sprzedam: Liczniki Używane Do BMW 1502 - 1602 - 1802 - 2002 - 2002tii . Seria I i II .

Opublikowano
Fotki wklejaj :) ile dales ?? co i jak ?? napisz cos o niej

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A co myslicie na temat m30b35 w E28? :mrgreen:

Jakie są za i przeciw? Czy warto inwestować w taki silnik?

Mówie odrazu, że spalanie mnie nie obchodzi :wink:

Gdy chcę jechać muszę lać :lol:

Opublikowano
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=91674465

ktoś coś wie o tym egzemplarzu?

pozdro

Jak chcesz tym autem jezdzic na co dzien i zeby "wygladalo" czeka Cie niezla przeprawa , kupa czasu , kasy i nerwow przy szukaniu czesci , a moga sie te poszukiwania otrzec nawet o ASO.

Wiem co mowie po sam kiedys sie wziolem za Youngtimer-a i wiem juz , ze odrestaurowywanie to zabawa nie na kazda kieszen :wink:

Choc niezaprzeczalnym jest , ze jazda wlasnie takim autkiem "z dusza" to cos wspanialego :wink:

Opublikowano

"Wyglądać" jakoś specjalnie nie musiałby. Nie mam kasy na restaurację(póki co).

Chodzi o to żeby był sprawny do jazdy i doczekał się przyszłych inwestycji

kto mógłby wiedzieć coś więcej na jego temat?

Opublikowano

podjechać nie podjadę bo to już wycieczka 300km :?

brzydkie te zderzaki są, ale to nie powód żeby go skreślać :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Bartek, a Ty coś o tym wiesz, prawda?? :wink:

Cena za dobrego youngtimera jest wysoka.I nie zawsze chodzi tu o kasę :wink:

Skąd ja to znam :P

Czy my się znamy? :twisted2:

w oczekiwaniu na zerodwójkę

Pzdr

Justyna

• 9 miesięcy temu...