Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Ostatnio w mojej e34 ogrzewanie slabo "dmuchalo", podejzewajac ze klapki sie nie otwieraja lub tez filtr kabinowy jest "zapchany" zaczalem rozbierac tapicerke od strony pasazera za schowkiem. Po odkreceniu 2 plastikow, znalazlem tam uzadzenie ktore jest mi niewiadome i tego dotyczy moje pytanie. Jest to czarna prostokatna skrzynka SIEMENS A37-C9, ma 4 wyjscia podpisane kolejno A,B,C,D nic w tym nie bylo by dziwnego gdyby nie fakt ze wszystkie kable od tego uzadzenia byly uciete i powciskane w szczeliny zeby poprostu nie wisialy. I tu pojawia sie moje pytanie do czego to słuzy i co moze powodowac brak tego.

Filtr wymienilem :)

A co do swiatel, zalozylem piekne angeleyesy ktore swieca na bialo a swiatla mijania mam zolte :/ jakie proponujecie zarowki? firma? model? aby pasowaly i swiecily bialo lub lekko niebiesko.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Zazwyczaj w okolicy montuje się moduł telefonu głośnomówiącego,może ktoś zlikwidował przez odcięcie kabli,to dość częste ;)
Opublikowano
a filtr kabinowy dokładnie w którym miałeś miejscu?

kabinówka jest przy samej ścianie grodziowej po stronie pasażera , za pokrywą przykręconą na 3 lub 4 wkręty . Trzeba wywalić schowek wtety jest lepsze dojście

BÓG MIŁOŚĆ WYGODA
Opublikowano
a filtr kabinowy dokładnie w którym miałeś miejscu?

kabinówka jest przy samej ścianie grodziowej po stronie pasażera , za pokrywą przykręconą na 3 lub 4 wkręty . Trzeba wywalić schowek wtety jest lepsze dojście

dokladnie tam, latwy dostep :)

a co sadzicie o tych zarowkach ?:)