Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Właśnie sprzedałem swoje E32. Także na jakiś czas żegnam się z forum. Moje autko pojechało do norwegii. Nie pytajcie mnie czy nie szkoda mi było mojej E32 - szkoda jak cholera................... :( no ale sytuacja mnie zmusiła. Powiem wam tylko że jak macie ładne E32 to nie sprzedawajcie jej w Polsce tylko wystawcie za granicą. Spokojnie moża dostać 5000 euro. Pozdrawiam Wszystkich Rafał!!!!!!!!!
Opublikowano
Witam! Właśnie sprzedałem swoje E32. Także na jakiś czas żegnam się z forum. Moje autko pojechało do norwegii. Nie pytajcie mnie czy nie szkoda mi było mojej E32 - szkoda jak cholera................... :( no ale sytuacja mnie zmusiła. Powiem wam tylko że jak macie ładne E32 to nie sprzedawajcie jej w Polsce tylko wystawcie za granicą. Spokojnie moża dostać 5000 euro. Pozdrawiam Wszystkich Rafał!!!!!!!!!

Hej, szkoda jej trochę, miałem nadzieję kiedyś ją zobaczyć. W tym kryzysie niedługo wszyscy się wszystkiego pozbędą. Napisz co z tą M70, o której pisaliśmy w tamtym tygodniu.

pozdrawiam Bartek
Opublikowano
Hej, szkoda jej trochę, miałem nadzieję kiedyś ją zobaczyć. W tym kryzysie niedługo wszyscy się wszystkiego pozbędą. Napisz co z tą M70, o której pisaliśmy w tamtym tygodniu.

ZŁOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 500zł szkoda by za nią dać. Jak ją dokładnie oglądnąłem w świetle dziennym to dopiero przejrzałem na oczy. Kurcze w garazu taka piękna była :) :cry2:

Co do kryzysu..........................chyba dopiero dociera do nas :mad2:

Opublikowano
szkoda kolego ze takie cudo juz nie bedzie smigac po polskich drogach.Pozdrawiam

Inni tez dostarczaja Radość z jazdy :)

http://img222.imageshack.us/img222/4316/drivingpleasure2.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
szkoda kolego ze takie cudo juz nie bedzie smigac po polskich drogach...

Nie piszcie mu takich rzeczy bo się zaraz rozmyśli, wsiądzie w łódkę i popłynie na fiordy odbijać e32. :D

Sprzedana i pogratulować. Będzie służyła komu innemu.

pzdr

yaz

Opublikowano
Ahh szkoda takiej E32, prawdziwe cudo... Może i dobrze, że kupił ją ktoś kto mieszka i pracuje w Norwegii, ma się tą pewność, że stać tego kogoś na utrzymanie takiego samochodu i można mieć nadzieję, że będzie dbał o nią. Jeżeli o mnie chodzi to poważnie rozważam kupno fiata 125p z gazem bo drożyzna mnie zaczyna dosięgać... heh... a to przecież tylko 3.5 litra :mad2: . Pozdrawiam.
Opublikowano
Nie masz już e32,ale napewno nie ma przeciwskazań żebyś nie pisał na forum.Na jakim serwisie aukcyjnym auto poszło jeśli można wiedzieć???

Auto poszło przez mobile.de jeszcze wczoraj miałem tel. z Niemiec

Jeżeli o mnie chodzi to poważnie rozważam kupno fiata 125p z gazem bo drożyzna mnie zaczyna dosięgać... heh... a to przecież tylko 3.5 litra . Pozdrawiam.

To był jeden z powodów sprzedazy mojej E32. Żona wróciła do pracy, skonfiskowała mi moje Volvo 850 a ja po pierwsze nie miałem sumienia jeździć swoją w śnieg,deszcz i po błocie a po drugie nie uśmiechało mi się tankować za 100zł co dwa dni. Wystawiłem swoje 3 zabytki i postanowiłem, że jeden sprzedam. Pierwsza poszła E32.............mówi się trudno. Dostałem naprawde dobre pieniądze - za nie wczoraj kupiłem sobie E-klase 3.2 CDI z 2002 roku w kombi i to jest od dzisiaj mój dupowóz :D tak na marginesie bardzo pakowny i zarazem dynamiczny...................no i pali max 10 ON a na moje dojazdy do pracy mieści się w 8 litrach.................no i mam gdzieś czy pada deszcz/śnieg czy nie :D

Opublikowano
MB 3.2 CDI...super wybór.Ja po zakupie E38 miałem zamiar sprzedać E320 ale po przemyśleniu i wzięciu pod uwagę tego ile pracy i kasy włożyłem w MB zdecydowałem,że chyba sprzedam E38 a 124 zostanie w domu.A w jakie okolice dokładnie poszło E32...może blisko mojego miejsca zamieszkania i będę miał możliwość zobaczyć to cudo.