Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, wychodzę z taką propozycją gdyż widzę że dużo ludzi lubuje się w wersjach "Black" i nie lubi chromów. Ja chętnie oddam moje czarne listwy szyb za chromowe i nawet dopłacę coś jak trzeba będzie. :8) Pozdrawiam
Opublikowano (edytowane)

Ja też zmieniłem swoją górna na chromową. Nie mogę znaleźć nigdzie szybek tylnych z listewką dolną chromową. Puki co założyłem tylko górną chromową przy dachu. Jak na razie moje dolne chromowe leżą i nie wiem czy je w ogóle założę.

Auto akurat z tym chromem mi się podoba.

http://images49.fotosik.pl/1334/45728d912c6c340emed.jpg

Edytowane przez qqxczek51
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wygląda całkiem dobrze - a może nawet lepiej niż z całym chromem. Co za dużo to nie zdrowo :D
Opublikowano
Na allegro jest to do dostania? Chętnie bym sobie kupił do swojego E90 LCI w sedanie. Orientuje się ktoś ile kosztuje komplet w ASO ?
www.scooterkingz.pl
Opublikowano
Wymiana jest bardzo prost musisz tylko podejść do auta i zacząć ciągnąć listwę od strony drzwi przednich. Montowane jest na wcisk na kołki. Trzeba uważać na łąńczenie listwy z częścią półokrągła przy tylnych drzwiach . Łączą się one na wsuwkę i tu trzeba listwę ostrożnie przesuwać ku przodowi. Tylną listwę delikatnie przesuwamy ku dołowi bo są plastikowe mocowania, których musi listwa się wysunąć. Mam ściągniętą listwę czarną górną w piwnicy jeśli będziesz potrzebował zdjęć mocować to ci wrzucę. Ja założyłem samą górną chromową. Mam do odsprzedania listwy chromowe dolne przy drzwiach 4 szt , ich nie będę zakładał.