Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Używacie tego?

PS. Czy ktoś wie, gdzie kupię ten koncentrat w Szczecinie?? [tym, co nie wiedzą, wyjaśniam, że w stolicy Pomorza Zachodniego, 400 000 mieście nie ma ASO BMW ani nawet punktu sprzedaży BMW :duh: ]

pozdr

:: Moje auto ::

:: Nieważne czym jedziesz, ważne dokąd ::

Opublikowano
zadzwon do jakiegos ASO , np w Poznaniu i niech CI wyslą za pobraniem. Ja tak kupowałem klamoty jak byłem teraz w wakacje na Mazurach :D
Opublikowano (edytowane)

:cool2:

a tak w ogóle to przeciez bez znaczenia jaki sie wleje koncentrat :lol:

ja intensivreinigera uzywam tak rzadko ,ze mogłbym tak sobie zwykłego płynu nalac :D

Edytowane przez Frank
Opublikowano

ja intensivreinigera uzywam tak zadko ,ze mogłbym tak sobie zwykłego płynu nalac :D

Ja to nawet nie wiedziałem, że w tym małym zbiorniczku ma być płyn intensywny i wlałem zwykły :oops:

Opublikowano

ja intensivreinigera uzywam tak zadko ,ze mogłbym tak sobie zwykłego płynu nalac :D

Ja to nawet nie wiedziałem, że w tym małym zbiorniczku ma być płyn intensywny i wlałem zwykły :oops:

qrde , "r" nie wklepałem przy tym RZadko :lol: :oops:

zomol- tam duzo nie wchodzi, wypsikaj a potem nalej koncentratu i po kłopocie :D

Opublikowano

Kurcze u mnie spryskiwaze to katastrofa :?

Najpierw gazownik uszkodził górny zbiornik :duh: kiedy go wymieniłem zauważyłem, że płyn mi dalej cieknie. Więc wyjąłem ten dolny zbiornik pod światłami bo myślałem, że to z niego. Wyczyściłem wymieniłem uszczelki i wydawało się, że OK będzie.

Po montażu znowu cieknie :mad2: tym razem z takiego trójnika obok chłodnicy. Przyciąłem kawałek węża założyłem nową objemkę i wydawało się, że tym razem wygrałem. No cóż zaczął cieknąć wężyk po drugiej stronie trójnika bo przy wymianie pewno się obluzował :(

Powiedziałem parę niecenzuralnych słówek :) no i zmieniłem drugą objemkę (zanim ktoś zapyta dlaczego nie zmieniłem wszystkich od razu niech wcześniej zaglądniw pod maskę V12 odpowiedź przyjdzie sama :D )

Na razie wydaję się, że jest OK ale jak zacznie kapać to chyba rozbiorę cholerę na czynniki pierwsze i wymienię wszystkie węże i obejmy (wynalazłem, że od acetylenu pasują idealnie :D ) bo moje ręce wyglądają już jakbym się drutem kolczastym zabawiał :evil: