Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
np można wyciągnąć tylną kanape, odkręcić 2 maskownice, dalej dekle i spuścić wężykiem. wbrew pozorom nie jest z tym dużo roboty, tylko trzeba bo obu stronach bo bak jest dwukomorowy
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
chyba trzeba odczepić odpowiedni wężyk przy filtrze następnie przekręcić kluczyk w pozycję 2 i czekać jak załączy się pompa pomocnicza i paliwko leci
Opublikowano
można w INPA wysterować pompę paliwa żeby cały czas była włączona albo po prostu zewrzeć piny i podać jej 12V... albo co pare sekund przekręcać kluczyk na zapłon. pomysłów jest mnóstwo.
Opublikowano

jak tobie zależy to obi czy casto są pompki mechaniczne ... pod wiertarkę i wąż ogrodniczy, miałem takie coś kiedyś i dawało radę

kosztowało chyba 30 albo 45 zł, jak wkręcisz wiertarę na obroty to przepływ jest szybki

ogólnie to pompka ogrodowa jakaś

Opublikowano

tą pompką to moim zdaniem niespecjalne coś zdziałasz, w przednionepędowcu jak miałem problem z pływakiem i syfem w baku to go w garażu bez kanału wyjąłem i wyczyściłem ale w bmw domniemam że jest dużo więcej roboty

może uda się tobie skołować jakąś starą pompkę paliwa elektryczną żeby chociaż na cieńsze wężyki próbować wyssać

Opublikowano
gowno prawda, niektorzy nie maja pojecia co pisza i o czym !! nie tylko jezdzic i kupowac, ale pomyslec ! ,sciaglem wezyk co idzie do baku pod siedzeniem ,wlozylem w niego swoj i drugi koniec do banki, przekrecajac zaplon lecialo :)
Opublikowano
W wersjach gdzie filtr paliwa jest pod podłogą - to nie wystarczy odczepić wężyk od tego filtra (wchodzący) i normalnie zleci samo do jakiejś bańki ustawionej poniżej samochodu? Mnie się wydawało, że ostro leci - ale może to było tylko to w wężyku?
Opublikowano
leci wporzadku, co jakis czas znowu trzeba kluczyk spowrotem na zaplon, bo troche poleci i stop:) a jak w jetta 2010r. spucic??

>?

wywierć dziurę w dwóch czy ile tam jest tych komór ... czy to forum vw ?