Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no powiedzmy ze coś jest z M ,natomiast ja nie szukam w M-Pakiecie nie zależy mi na tym , poza tym dysponuje 55tyś.

Ps Właśnie później zauważyłem jest inny dział , za się to przenieś?

Opublikowano

Może rocznik starszy ale model lepiej wyposażony - xenon, felgi, m-pakiet w środku do tego niższy przebieg.

Ale czy prawdziwy ?

Uwagę należy zwrócić także na to że auto jest po chipie, co jest dużym plusem.

Plusem ? Zależy czy ktoś umiejętnie z tego korzysta.

Wg mnie zdecydowanie ciekawsza oferta od wklejonej przez Ciebie.

To, że ma xenona i chipa, nie znaczy, że będzie ciekawszą ofertą ( zależy, kto czego oczekuje od auta ) , to auto za 52.900 ma normalny przebieg jak na swój rocznik, i bałbym się kupić 7 letniego bmw z przebiegiem 130tys.km.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

pisze ze jest to rok 2008, a wydaje mi się ze 2007

w niemczech wazna jest data 1 rejestracji pojazdu, a nie data produkcji. Polscy handlarze czasami celowo wprowadzaja klienta w blad, bo w briefie bedzie podana data pierwszej rejestracji jako to "najwazniejsza".

Np moj samochod, data produkcji 12.2007, data pierwszej rejestracji 01.2008. W niemczech niby to rocznik 2008, ale w Polsce zarejestrowany jako 2007...

Opublikowano
Bo data pierwszej rejestracji jest jakby "początkiem" eksploatacji samochodu ale fakt faktem że data produkcji to data produkcji czyli kiedy autko poskładali w fabryce. Często też handlarze mieszają datę produkcji z tzw. rokiem modelowym czyli autko wyprodukowane pod koniec 2011 wchodzi w rok modelowy 2012 danego modelu.
Opublikowano

dziwne za 2008r 52 tys zł, troszkę mało.

zobacz czy nie miał robionego przodu bo wersja niby bogata w środku , z tyłu ma czujniki cofania a z przodu bida ani czujników ani ksenonów tak jakby po kosztach zrobiona :mrgreen:

własciwie im taniej tym bardziej trzeba się przyglądać.

pamiętaj że ten przebieg to termin wymiany wielu rzeczy w 320d , czasem lepiej kupić z wiekszym przebiegiem , kiedy juz ktoś to zrobił - np wtryski , turbo , dwumasa , przepływka itd- popatrz na posty z forum gdzie najwięcej takich przypadłości jest właśnie pomiędzy 150 a 200 tys km . Najlepiej zostaw sobie 10 tys zł w rezerwie tak na wszelki wypadek, bo takich aut w dieslach klasy premium nie kupuje się za ostatnie pieniądze. To taka rada - nie żebym cię straszył , oczywiście to nie jest regułą.

Opublikowano
ponad 50 tys za 2007 rok :roll: :roll: to jakas okazja cenowa . W tej cenie to porzadne, wmiare doposazone 2005 /06 sie kupuje . Ja dziwnie tanich samochodow nawet nie ogladam .... Prezentow nikt nie rozdaje
Opublikowano

a nie wydają się wam dziwne wpisy w książce.

-17.07.09 przebieg 88362

-6.07.09 przebieg 107... :nienie:

http://desmond.imageshack.us/Himg535/scaled.php?server=535&filename=dsc0230kopiay.jpg&res=landing

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=160396 Czyszczenie parownika

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=160013 MOJE E-90 skradziona

Opublikowano
Po ch... wstawia zdjecia KS, kiedy pózniej wszystko co najważniejsze zasłania kluczykami. Ten samochód na żywo może się okazać psią budą na kółkach.
Opublikowano

-17.07.09 przebieg 88362

Jak dla mnie, to jest 17.01.09. Wpisy dziwne nie są. Samochód i owszem :-)

Opublikowano

-17.07.09 przebieg 88362

Jak dla mnie, to jest 17.01.09. Wpisy dziwne nie są. Samochód i owszem :-)

Opublikowano

-17.07.09 przebieg 88362

Mi sie wydaje, ze tam jest 17.01.2009

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Przesadzacie, książka wygląda całkiem ok i myślę, że nikt tutaj nie kombinował. Jak ktoś nie jest pewny niech dzwoni do ASO i potwierdzi.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką