Skocz do zawartości

e39 520 Czy warto kupić taki katalizator??[foto]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam taki problem otóz chciałbym wymienić katalizatar w e39 520 m52 bo charczy na zimnym i zastanawiam sie nad kupnem takiego z aukcji: http://allegro.pl/katalizator-bmw-e39-520i-523i-2-lata-gwarancji-i2041658540.html Tu jest moje główne pytanie czy warto taki kupić?????zależy zeby było cicho tak jak powinno być a teraz nie jest, lub co ewentualnie mógłbym zrobić w tym kierunku....prosze o porady
Opublikowano
Żadnych przelotów,strumienic itp. bo goowno dają,żadnego przyrostu mocy czy momentu nie będzie a zacznie brzęczeć puszka jak w polonezie, a chyba tego byś nie chciał. Jeśli nie masz możliwości zakupienia używki w dobrym stanie to myślę, że możesz pokusić Się o zakup tego z aukcji. Cena zbytnio nie zachęca, ale przynajmniej jest to katalizator dedykowany do E39 i dostajesz gwarancję od firmy. Nic lepszego raczej nie wymodzisz
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
tylko po prostu boje się ze nie bedzie zupełnej ciszy tak jak powinno byc...w koncu nie jest to oryginał....lecz z dobrej firmy, więc moze byłoby ok??zastanawiałem sie również nad używką ale niektórzy całkiem wysokie ceny podają, typu 500-600zł, i nie mam pewności ile taki kat jeszcze pojezdzi.....
Opublikowano
czesc kup z kadexu polecam nie zmienia prawie wcale dzwieku jest cicho fajnie...jak dawniej polecam,przed zakupem wstawilem rozne uzywane o podobnym rozmiarze i nie wiem moze nie milem szczescia ale bylo fatalnie.
Opublikowano
czesc kup z kadexu polecam nie zmienia prawie wcale dzwieku jest cicho fajnie...jak dawniej polecam,przed zakupem wstawilem rozne uzywane o podobnym rozmiarze i nie wiem moze nie milem szczescia ale bylo fatalnie.

Ja jak zakładałem co prawda strumienice, niby dedykowane do e39, a roboty mnóstwo bo i tak nie pasowało jak powinno