Skocz do zawartości

e39 520 Czy warto kupić taki katalizator??[foto]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam taki problem otóz chciałbym wymienić katalizatar w e39 520 m52 bo charczy na zimnym i zastanawiam sie nad kupnem takiego z aukcji: http://allegro.pl/katalizator-bmw-e39-520i-523i-2-lata-gwarancji-i2041658540.html Tu jest moje główne pytanie czy warto taki kupić?????zależy zeby było cicho tak jak powinno być a teraz nie jest, lub co ewentualnie mógłbym zrobić w tym kierunku....prosze o porady
Opublikowano
wytnij stary i wstaw przelotowy naj taniej i najlepiej autko troche odżyje
BMW-Bo Można Wiecej
Opublikowano
  • Autor
a jak z hałasem????????????
Opublikowano
Żadnych przelotów,strumienic itp. bo goowno dają,żadnego przyrostu mocy czy momentu nie będzie a zacznie brzęczeć puszka jak w polonezie, a chyba tego byś nie chciał. Jeśli nie masz możliwości zakupienia używki w dobrym stanie to myślę, że możesz pokusić Się o zakup tego z aukcji. Cena zbytnio nie zachęca, ale przynajmniej jest to katalizator dedykowany do E39 i dostajesz gwarancję od firmy. Nic lepszego raczej nie wymodzisz
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
  • Autor
tylko po prostu boje się ze nie bedzie zupełnej ciszy tak jak powinno byc...w koncu nie jest to oryginał....lecz z dobrej firmy, więc moze byłoby ok??zastanawiałem sie również nad używką ale niektórzy całkiem wysokie ceny podają, typu 500-600zł, i nie mam pewności ile taki kat jeszcze pojezdzi.....
Opublikowano
ja w swoim mam przelota wstawionego i zero różnicy nic głosniej
BMW-Bo Można Wiecej
Opublikowano
czesc kup z kadexu polecam nie zmienia prawie wcale dzwieku jest cicho fajnie...jak dawniej polecam,przed zakupem wstawilem rozne uzywane o podobnym rozmiarze i nie wiem moze nie milem szczescia ale bylo fatalnie.
Opublikowano
czesc kup z kadexu polecam nie zmienia prawie wcale dzwieku jest cicho fajnie...jak dawniej polecam,przed zakupem wstawilem rozne uzywane o podobnym rozmiarze i nie wiem moze nie milem szczescia ale bylo fatalnie.

Ja jak zakładałem co prawda strumienice, niby dedykowane do e39, a roboty mnóstwo bo i tak nie pasowało jak powinno