Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wlasnie jestem po wymianie ledow ringowych w pre-LCI i moge potwierdzic ze jest znacznie lepiej. Same diody kupilem najtansze jakie byly :)
to nieprawda, że ten bigos zaszkodził
  • Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@bartolini9

A nie zauważyłem ze na opakowaniu jest 35W . Myślę że te PIAA będzie co najmniej tak dobre jak te diamond vision od philipsa.

Chciałeś więcej zdjęć ,a ja stwierdziłem ze na filmie więcej zobaczysz :P.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nic nie podkrecajcie to pomaga na chwile świeci ładniej a potem od temperatury światłowód się przypali i efekt będzie coraz słabszy tak samo jest przy żarówkach 55w.
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano
to już lepiej nie będzie.... miałem na myśli 2-3 dni a i tak nie wiem ile w tym prawdy :) , zerknij u mnie w galerii miałem 7500 i potem 8500 k i było całkiem dobrze, fakt że 8500 zalatywały dziwną poświatą w słoneczne dni ale nie było to aż tak zauważalne, kilka razy ktoś już opisywał o dziwnej barwie w tych żarówkach, szukaj ledowych mimo wszystko dają więcej lumenów i ciekawszy kolor
Opublikowano
90 zyla za marker... cena jednak robi tu roznice.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
trzeba lampę ciąć co w przypadku e9x jest słabym pomysłem, są na forum ludzie którzy rozcinają niestety widać że była cięta, często potem jest problem z parowaniem, do tego musisz zdejnmować zderzak i wysyłać więc tydzień nie ma auta, na koniec koszta i jeszcze obawa że jak się to cudo przepali to zabawa od nowa :(
Opublikowano
przesadzasz Marina, mozna rozciac i sklejic lampe w E9x profesjonalnie. Teraz koszt to mw 350 zl/lampa czyli wysoki. Dodatkowo tak jak instalacja ringow w normalnych xenonach jest prosta to juz wdynamicach to raczej wyczyn.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie