Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc wszystkim...

posiadam bmw m57 2.5 d w automacie i wlasnie padla mi skrzynia. Jest to skrzynia gm. Szukam teraz jakiejs uzywki. Bylbym rowniez wdzieczny za podanie przyblizonej kwoty ewentualnej naprawy aktualnej skrzyni. Z gory dziekuje za informacje.

Opublikowano
Na to pytanie nikt nie odpowie ci konkretnie.Równie dobrze mogłeś napiać "zepsuł mi się samochód.Wiecie ile zapłacę za naprawę?"Z fusów nikt ci nie wywróży.Musisz znależć speca od skrzyni i on ci powie co umarło i ile może kosztować.
niema nic lepszego niż BAWARKA
Opublikowano
Z używkami różnie bywa.Możesz szukać na allegro,są goście co rozbierają angliki i dają gwarancję rozruchową,lub też sami ci montują.Nigdy nie wiadomo na co trafisz i kiedy się sypnie.Lepiej znajdż kogoś,kto się zna na automatach i może się okazać tańszym rozwiązaniem naprawa twojej.
niema nic lepszego niż BAWARKA
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zadzwoń tutaj http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=auto+j%C3%B3zefow&source=web&cd=1&ved=0CCYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.autojozefow.pl%2F&ei=pTXqTobhGsOy8QOb8N2ICg&usg=AFQjCNF1hsnCklaPngBFYDwPeWtBR2au4Q

Znajomy naprawiał automat u nich i bardzo ich chwalił za solidność.To jest zdanie znajomego, ja u nich nic nie naprawiałem a to z powodu, że mam manuala.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
musisz szukać na allegro albo na innych forach. ja widziałem taka skrzynię w różnych widełkach cenowych- i to ogromnych- od 1000 do prawie 5000 zł ale to już kolesia trochę poniosło
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
ta z linku też GM ale do 2-litrówki.... do Ciebie nie będzie pasować. No i cena też jakaś niska...jak na GM. Jesteś pewny że to skrzynia? Może konwerter wywalił kite :norty:
Opublikowano
Witaj,ja naprawialem swój automat GM jakos w 2lata temu.Posypał sie przy przebiegu 210tyś. Kompletnie zniszczona skrzynia wszystkie bety w środku spalone, jedynie obudowa przetrwała :duh: Koszt nie mały 5200zl ale przynajmniej czuje się pewnie po naprawie..Namiar do gościa który mi naprawial dam ci na PW może ci odpowie na dręczące cie pytania...
Opublikowano
numer skrzyni:

a5s 390r

co do konwertera to wlozylem inny uzywany i dalej kicha...

Sprawdzałem u siebie, mam ten sam model skrzyni, 530dA.

Przy okazji, ktoś się orientuje, do jakiej wartość NM ta skrzynia jest przystosowana?