Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no to i ja sie pochwale- dostałem do mojej Żabci oryginał NFS:Most Wanted :8) a do tego worek łakoci i cos jeszcze :wink:

No to maja nasze kobiety podobne mysli :mrgreen: To "cos jeszcze" jesli sie nie myle o znaczeniu to tez bylo :mrgreen: i na ktorej pozycji w NfS M.W. jestes? :mrgreen:

Pozdrawiam wszystkich chorych na tzw chorobe BMW :)

http://img500.imageshack.us/img500/4504/06102004bmwe34series5m5resize3.jpg

Opublikowano
a ja dostalem m.in. 10 par skarpetek :dance: :dance: :P :P :D :D :mrgreen:

Wszystkie z logiem BMW ;)) szczęściarz !!!

Opublikowano
Ja chciałem od żonki chociaż breloczek oryginalny z cyferką 3 , ale jak jej pokazałem (kosztuje na allegro 125 PLN ) to sie zapytała czy jestem nienormalny. :( Zamiast tego dostałem kolejny perfum i jakas bluze. A przed wczoraj okazało sie ze musze wymienic kableWN. Zaczeła coś przebierać , przebic nie bylo widać no to trzeba było sprawdzić metodą organoleptyczną. Dostałem po paluchu.... Gwiazdor chyba mnie nie lubi.... :cry2:

Witam ,

A propos breloczka to wlasnie zastanawialam sie przed Gwiazdką, ktory mam kupic mojemu lubemu:-) , czy ten z 3-jką czy /// M :-) Ale zdecydowalam sie na ten ///M i chyba dobrze zrobilam :D

Pozdrawiam !

Opublikowano

A ja nic nie dostałem. Niestety. Ale nie narzekam. Bo lubie bardziej dawac prezenty.

A tak a propos, to u nas na podlasiu ( i ja także) większośc ludzi obchodzi świeta 2 tyg po katolickich...wg kalendarza Julianskiego....Wiec wigilie mam 6 stycznia.

Koledzy z St. Petersburga przyjada i moze mi coś dadzą...a ja użo dla nich maju suvieniry...

Pozdrawlaju z Rożdżestwom Chrystowym....

Paweł

"Mężczyznę poznać nie po tym jak zaczyna, ale po tym, jak kończy..." Leszek Miller

"Czy stać nas na to, aby nas nie było stać..?" Kazimierz Marcinkiewicz

2oo> niż 4 koła