Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję przednią lewą obrysówkę.

Dla utrudnienia dodam że potrzebuję kolor czerwony.

http://img803.imageshack.us/img803/9669/96bmwe345series.jpg

Opublikowano
Na allegro nie ma, w ASO albo na ebayu. Ja kupiłem na ebayu właśnie 3 dni temu za cenę 900zł.

Pozdro.

Że co prosze ?! :mad2:

Powiedz mi, że żartujesz? Dałeś 900 zł za te listwy z lampkami?

Z jakiś tydzień temu na innym forum, takie listwy poszły chyba za 100 zł :duh:

Opublikowano

Nie wierze, naprawde wydales 900zl na obrysówki :?:

Ja sie nie moge przekonac do wydania 300zl na lampy z bialym kierunkiem na tyl... hehe odwlekam w czasie chociaz wiem ze i tak kupię :norty:

Opublikowano
Czyn dokonany, też szukam lamp tylnych z białym kierunkiem, ale nie interesują mnie podróbki.

Teraz robia podrobki, ktore praktycznie niczym nie roznia sie od oryginalow.

Opublikowano
O człowieku! te 2 lampy to są profanacją e34 :| Designera tych lamp na stryczek! :norty: Trzeba mieć nie równo w głowie żeby "to coś" włożyć do swojego samochodu ;]
Opublikowano
Nie rozumiem ludzi którzy produkują takie lampy a jeszcze bardziej tych co je kupują. E34 to samochod lat 90. Symbol epoki, w której panował określony design. A zakładanie lamp nawiązujacych stylem do dzisiejszych czasów jest poprostu profanacją i gryzie sie ze stylistyką modelu. Pozdro dla wszystkich, którzy utrzymują swoje E34 w najpiękniejszej formie, czyli w oryginale. :cool2: