Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam bmw e46 320d 136KM 2001 i ostatnio czuje w samochodzie dziwny zapach spalin na zewnatrz auta tez dziwnie smierdzi na zapalonym silniku jak by spalony olej od frytek sam nie wiem co to moze byc czy to normalne?
Opublikowano
witam mam bmw e46 320d 136KM 2001 i ostatnio czuje w samochodzie dziwny zapach spalin na zewnatrz auta tez dziwnie smierdzi na zapalonym silniku jak by spalony olej od frytek sam nie wiem co to moze byc czy to normalne?

może zalałeś bioestru na CPN-ie??

Opublikowano
A masz webasto? U mnie jak się włącza w zimę to śmierdzi tak jak piszesz. W układzie wydechowym od Webasta nie ma katalizatora więc trochę śmierdzieć będzie :)
Opublikowano
Pewien czas temu jakaś firma opracowała technologię przekazywania zapachu przez telefon komórkowy wyposażony w jakiś aplikator - nie pozostaje nam w takich przypadkach poczekać aż technologia przeniknie do komputerów abyśmy wspólnie mogli zrobić próbne wąchanie podejrzanego zapachu i na forum wyrazić swoje zdanie ;)