Skocz do zawartości

320D Zaślepka halogenowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Członkowie klubu

proszę zmienić tytuł wątku

viewtopic.php?f=69&t=117886

330i coupe          335d xDrive
276218_2.png     1089970_2.png

Opublikowano
idź ASO i będziesz miał oryginał. Koszt zaślepki to nie majątek.
Opublikowano
  • Autor
chce tylko wiedziec jak wygladaja oryginalne ;)
Opublikowano
muszą być znaczki bmw i numer części na elemencie.
Opublikowano
  • Autor
zakupilem juz zaślpeki teraz problem tkwi w demontazu halogenow.. Wystarczy ze zdejma oslone co jest pod silnikiem? czy moze jest jakis latwiejszy dostep
Opublikowano
  • Autor
Niestety ta zaślepka ktora pokazalem w 1 poscie jest zla... , jutro jade wymienic badz zabrac pieniadze ehh ;/
Opublikowano
  • Autor
Niestety te zaślepki ktore pokazalem w 1 poscie sa zle , jutro jade wymienic badz zabrac kase... ;/
Opublikowano
widzisz, wziąłbyś ori i nie miałbyś tego kłopotu. Wszelkie podróby są g*wno warte - nie trzymają wymiarów i są z tandetnego tworzywa.
Opublikowano
  • Autor
Zgadzam sie... , zabralem dzisiaj pieniadze i tak sie zastanawiam czy nie lepiej byloby juz zrobic te halogeny w tym aucie.. , przelacznik na allegro kosztuje okolo 30 -40 zl uzywany , do tego kilka kabelkow i powinno byc ok , co o tym myslicie?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Kolego, zaślepka, którą pokazałeś jest do kratki zderzaka (pod halogenem), czyli w zupełnie inne miejsce.

Halogen (tak samo zaślepka) wychodzi do zewnątrz, nie trzeba nic odkręcać. A już na pewno nie trzeba zdejmować osłony pod silnikiem.

Podchodzisz do auta ze śrubokrętem, podważasz od strony tablicy rej. i halogen/zaślepka wyskakuje.

Opublikowano
  • Autor

zielo , kiedy kupowalem ta czesc juz wydawala mi sie podejrzana , w sklepie koles nawet chodzil do swojego bmw i sprawdzal ta zaślepke mowil ze od halogenów , no coz to ja wziałem . Ale kiedy usiadlem wieczorem to zauważyłem właśnie ze jest to cześć z dołu , pojechalem do nich i chcialem wymienic. Ale wtedy okazało sie ze nigdzie nie ma takich zaślepek od halogenow, i doszedlem do wniosku ze moze jednak zabawic sie z tym i zrobic te halogeny..., przeciez to nie bedzie "az" tak wielki wydatek. Co konkretnie bym musial potrzebowac do zainstalowania ich? , przełącznik bym jeszcze dzis zamowil za 40 zl na allegro

Pozdrawiam

Opublikowano
zaślepka halogenu wygląda tak http://www.realoem.com/bmw/showphoto.do?id=51118195294 Oczywiście prawa i lewa się różni. Po co szukać zamienników, jak oryginał w aso kosztuje z tego co pamiętam niecałe 20zł. albo 20 z groszem
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
  • Autor
Ok dzieki kameleon , tylko szkoda ze tak pozno :/
Opublikowano
ja bym zamiast zaślepek zainwestował w halogeny...
Opublikowano
  • Autor
Ile taka przyjemnosc mogla by mnie wyniesc? , bo wlasnie zaczalem sie nad tym zastanawiac...
Opublikowano
  • Autor
Chodzi o to ze halogeny mam juz wbudowane w swoj zderzak , tylko nie sa one podlaczone. Kupilem auto najwyrazniej bite , bo ten model nie ma halogenów.
Opublikowano
Chodzi o to ze halogeny mam juz wbudowane w swoj zderzak , tylko nie sa one podlaczone. Kupilem auto najwyrazniej bite , bo ten model nie ma halogenów.

no to je podłącz po prostu. ten model ma halogeny, brakoło ich tylko w najbiedniejszych opcjach wyposażenia.

Opublikowano
  • Autor
Gdzie musialbym sie z takim czyms zgłosic , elektryk zabawil by sie z tym? No i mniej wiecej jceel jakie byly by tego koszty
Opublikowano
  • Autor
Gdzie musialbym sie z takim czyms zgłosic , elektryk zabawil by sie z tym? No i mniej wiecej jceel jakie byly by tego koszty
Opublikowano
Poszukaj serwisów motoryzacyjnych w okolicy i popytaj. Ewentualnie podjedź do ASO Bmw, tam napewno ci to zrobią.