Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zakupilem juz zaślpeki teraz problem tkwi w demontazu halogenow.. Wystarczy ze zdejma oslone co jest pod silnikiem? czy moze jest jakis latwiejszy dostep
Opublikowano
Zgadzam sie... , zabralem dzisiaj pieniadze i tak sie zastanawiam czy nie lepiej byloby juz zrobic te halogeny w tym aucie.. , przelacznik na allegro kosztuje okolo 30 -40 zl uzywany , do tego kilka kabelkow i powinno byc ok , co o tym myslicie?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolego, zaślepka, którą pokazałeś jest do kratki zderzaka (pod halogenem), czyli w zupełnie inne miejsce.

Halogen (tak samo zaślepka) wychodzi do zewnątrz, nie trzeba nic odkręcać. A już na pewno nie trzeba zdejmować osłony pod silnikiem.

Podchodzisz do auta ze śrubokrętem, podważasz od strony tablicy rej. i halogen/zaślepka wyskakuje.

Opublikowano

zielo , kiedy kupowalem ta czesc juz wydawala mi sie podejrzana , w sklepie koles nawet chodzil do swojego bmw i sprawdzal ta zaślepke mowil ze od halogenów , no coz to ja wziałem . Ale kiedy usiadlem wieczorem to zauważyłem właśnie ze jest to cześć z dołu , pojechalem do nich i chcialem wymienic. Ale wtedy okazało sie ze nigdzie nie ma takich zaślepek od halogenow, i doszedlem do wniosku ze moze jednak zabawic sie z tym i zrobic te halogeny..., przeciez to nie bedzie "az" tak wielki wydatek. Co konkretnie bym musial potrzebowac do zainstalowania ich? , przełącznik bym jeszcze dzis zamowil za 40 zl na allegro

Pozdrawiam

Opublikowano
Chodzi o to ze halogeny mam juz wbudowane w swoj zderzak , tylko nie sa one podlaczone. Kupilem auto najwyrazniej bite , bo ten model nie ma halogenów.
Opublikowano
Chodzi o to ze halogeny mam juz wbudowane w swoj zderzak , tylko nie sa one podlaczone. Kupilem auto najwyrazniej bite , bo ten model nie ma halogenów.

no to je podłącz po prostu. ten model ma halogeny, brakoło ich tylko w najbiedniejszych opcjach wyposażenia.