Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem nowy i od niedawna mam swoje pierwsze bmw e46 320i sedan i szukam cichych i komfortowych opon co polecacie rozmiar 205 55 16 dzieki za info
Opublikowano
no dobra a jakie w 225 45 r17 polecacie - rozważam nokiany albo michelin alpin a4 ale mogę mieć w dobrej cenie pirelli sotozero, cenowo wszytskie bardzo zróżnicowane ...
Opublikowano
no dobra a jakie w 225 45 r17 polecacie - rozważam nokiany albo michelin alpin a4 ale mogę mieć w dobrej cenie pirelli sotozero, cenowo wszytskie bardzo zróżnicowane ...

nokiany n mam na lato w rozmiarze 205/55/16 wersja XL czyli wzmocniona i spisały sie REWELACYJNIE. W ciagu sezony zdarły sie 1mm ale w koleinach z wodą jak i na suchej nawierzchni dla mnie bomba :8)

ps. troche sie rozpisałem ale w sprawie opon jest inny dział :8)

Opublikowano

Ja na lato smigam na 205-55-16 .

Miałem 225-45-17 i ani komfortu ,spalanie większe,mulistośc .

Na zime ząłozyłem 185-60-15 i jest :cool2:

Ale bardziej 195-65-15 na zime polecałbym

Opublikowano

Na wielu oponach jeździłem i dopiero w zeszłym roku znalazłem dla mnie optymalne rozwiązanie, oto one:

Na lato: uniroyal rainsport

Na zimę: goodyear ultragrip

Opublikowano

na lato uniroyal rainexpert 205/55/r16

na zime goodyear ultragrip 195/65/r15 i dobrze jeżdża mimo że nie nowe. Na pewno głośniejsze niż uniroyale :)

szukam
Opublikowano
ciche. Poczytaj testy opon na oponeo i zdecyduj. Uniroyal korzystne cenowo dość. Ja płaciłem po 200 z groszami za sztukę oczywiście allegro za 205/55/16
szukam