Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ostatnio zauważyłem, że na allegro pojawiło się 2 wydanie "Sam naprawiam samochód" o naszych beemkach. Ma już ktoś z Was książkę w nowym wydaniu? Ciekawi mnie czym różni się w stosunku do wydania 1 :)
Opublikowano
pewnie zmienil sie nr rejestracyjny BMKI z okladki z DE na PL :lol:... zarcik. Szczerze mowiac nie mam pojecia czym moze sie roznic i jutro az z ciekaosci zajde do ksiegarni obejrzec nowe wydanie.
Opublikowano
pierwsze wydanie nie obejmowalo poliftowych, to obejmuje

w wydaniu 1 jest mowa również o autach po IX 2001 więc ciekawe co zmienili w tym nowym wydaniu...Pozostaje poczekać na info od Yoshiego ;)

Opublikowano
A może po prostu poprzednie się wyprzedało i ktoś stwierdził, że jest rynek na wystarczającą ilość książek żeby wydrukować kolejną partię przy okazji jakieś kosmetyczne zmiany i może poprawiona grafika?
Opublikowano

Dzisiaj przyniosłem z garażu mój egzemplarz i :oops: okazało się że mam wydanie II :oops: :mrgreen: Porównałem z krążącym w necie skanem wydania I i nie różnią się dokładnie niczym :) Sorry za zamieszanie :mrgreen:

:oops:

Opublikowano
hmm, w "Sam naprawiam" jest już wspomniane o poliftach po IX 2001, czyli jest np. M47N, ale nie ma nic o samochodach po III 2003, czyli np. o M57N.