Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam mam taki problem ostatnio zauwarzylem przez przypadek zupelnie ze mam u siebie domykanie i otwieranie szyb z pilota.

nie wiem w czym tkwi problem musze stac przy samochodzie i ciskac na pilota jak wsciekly zeby mi sie domknely szyby bodz otworzyly.

prawdo podobnie wczesniej wszystko dzialalo jak nalezy i wystarczylo dluzej przytrzymac ktory kolwiek

guzik na pilocie, niestety ja juz nie moge sie z tego cieszyc.

moze wiecie gdzie tkwi problem moze ktos mial podobna przygode u siebie i gdzie znajduje sie cala centrala sterujacca zamkiem i szybami moze cos tam nie laczy tak jak powinno

z gory dix

Edytowane przez andzej69
Opublikowano
po pierwsze stworzyłeś dwa identyczne tematy w ciągu kilku minut? w jakim celu? po drugie domykanie szyb tak działa. U nas nie jest to sprzęgnięte z alarmem, jak w innych autach, że po jego uzbrojeniu domyka wszystko co może. Dlatego musisz trzymać guzik aby się otworzyły lub zamknęły szyby.
Opublikowano

Jak będę miał otwarta szybę, i klikne zamknięcie auta z pilota, to sie domkna? A co jesli otworze potem? Powrócą do wcześniejszego stanu? Czy bedą zamknięte?

[zalozyl dwa, bo pewnie zawiesil mu sie internet i klikal 100 razy w "wyślij". Dlatego powstały dwa tematy]

Exx
Opublikowano
na początek wymień bateryjkę w pilocie

hihihi, noo wymień bateryjkę :)

nie ma to jak fachowa pomoc.

domykanie dziala tylko jak dłużej przytrzymasz guzik zamykania lub otwierania.

Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano

sorki ale zupelnie niechcacy zalozylem dwa tematy takie same.

nie mam przyciskow w kluczyku tylko osobny pilot i domykanie badz otwieranie nie dziala u mnie jak przytrzymam przycisk tylko musze stac i klikac nim jak wsciekly (klikam nim z 20 razy i pomalu po kawalku troszke sie szyba podniesie stanie i pozniej znow kawalek sie domyka) moje pytanie czy to ma tak dzialac czy cos jest nie tak i ewentualnie co skoro powinno dzialac kiedy trzymam dluzej przycisk i rownomiernie powinno sie zamknac

a baterie zmninialem kilka dni temu nic nie pomoglo czyli podejrzewam ze cos w autq jest nie tak z sterowaniem?

Opublikowano
przed liftem też nie są wymienne o ile przyciski są w kluczyku
Będziesz Mógł Więcej