Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szukałem w szukajce i czytałem . Jednak nie znalazłem tego co szukałem, a mianowicie czy jest możliwość istnienia luzów w maglu po lewej stronie bez jakichkolwiek wycieków płynu? Z tego co wyczytałem to przy kończącym sie maglu pojawiały sie wycieki,a u mnie nic. Słychać jedynie stukanie przy ruszaniu kierownicą i nie wielkie stukanie podczas jazdy na małych nierównościach. Dodam ze wahacze mam wymienione, gumy na stabilizatorze i drążki stabilizatora- wszystko ma markowych częściach.
Opublikowano
Jest to możliwe. Mam dokładnie to samo lewy luz na maglu i będę ja włąśnie regenerował. Koszt z demontażem i montażem oraz wymianą płynu od wspomagania ok. 1k zł
Opublikowano
denerwujace pukanie tez to przerabiam, ale poki nie pocieknie nie bede inwestowal w regeneracje:)
Opublikowano

U mnie nic nie puka a tym bardziej cieknie. Po prostu mam lekki luz na lewym drążku....a że moje BMW musi być w stanie idealnym czas regenerować magiel.

Tak czy inaczej nie każdy luz objawia się stukaniem a tymbardziej wyciekiem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
regenerację.

ale tylko u sprawdzonych fachowców...

Opublikowano
a cóż to za fachowiec jeśli mozna wiedzieć??? być może przyda Się w przyszłosci
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Ja bym radził kupić z pewnego źródła używkę, dogadać się, jak włożysz to będziesz widział, w jakim stanie.
Opublikowano
Czy są możliwe stuki bez luzów na maglu??

Wydaje mi sie ze nie, nie ma luzu-nie ma stukania.

Od pewnego czasu cos mi stuka a zawieszenie robione nie dawno. A amory moga stukać ??

• 2 tygodnie później...