Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poszukaj sobie na Allegro w takim rozmiarze, w jakim chcesz...

tam są dużo atrakcyjniejsze ceny i bardzo często można trafić na jak nowe opony używane, nawet z alufelgami ( bieżnik 8mm).

Sam niedawno kupowałem i wybrałem jak nowe używane Pirelli SottoZero 2 225/55/16 z bieżnikiem 8mm i oryginalnymi alufelgami BMW w cenie 1500PLN za komplet ; ))

BMW E60 530D SEDAN 2003r
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

prawidłowy rozmiar to 225/50/17

polecam Goodyear UG Performance 2 , przejeździłem zimę, są super, bardzo krótka droga hamowania i bardzo dobra przyczepność

Opublikowano
poszukaj sobie na Allegro w takim rozmiarze, w jakim chcesz...

tam są dużo atrakcyjniejsze ceny i bardzo często można trafić na jak nowe opony używane, nawet z alufelgami ( bieżnik 8mm).

Sam niedawno kupowałem i wybrałem jak nowe używane Pirelli SottoZero 2 225/55/16 z bieżnikiem 8mm i oryginalnymi alufelgami BMW w cenie 1500PLN za komplet ; ))

z ktorego roku?

Opublikowano
Ja przejeżdziłem ostatnia zimę na Nokianach i szczerzę moge polecic.ani razu nie potrzebowałem ''wypychania''a byłem w górach i mieszkam na wsi więc troszke to warunki cieższe niz miejskie...Kupiłem nowe za 500zł za sztuke i mysle ze to swietny stosunek ceny do jakości...A co do rozmiaru to 225/50/17.jezeli moge to odradzam Goodyery...jakiekolwiek-mam przykre doswiadczenia z ta firmą i jezeli chodzi o zimowe opony to NIE...
Opublikowano
Ja napisałem jakie mam...a mam standard 225/50/17 tak mam na naklejce w drzwiach ...moze dlatego że m-pakiet...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja przejeżdziłem ostatnia zimę na Nokianach i szczerzę moge polecic.ani razu nie potrzebowałem ''wypychania''a byłem w górach i mieszkam na wsi więc troszke to warunki cieższe niz miejskie...Kupiłem nowe za 500zł za sztuke i mysle ze to swietny stosunek ceny do jakości...A co do rozmiaru to 225/50/17.jezeli moge to odradzam Goodyery...jakiekolwiek-mam przykre doswiadczenia z ta firmą i jezeli chodzi o zimowe opony to NIE...

a jakie Goodyery odradzasz? czy firma Ci podpadła, bo każda ma lepsze i gorsze modele,tak jak z autami

Opublikowano
miałem kilka ale ostatnio Goodyear Eagle F1Asymmetric2 93Y...albo nawet eagle f1...tez słabo oceniam ! :D kiedyś wierzyłem że sa najlepsze...ale odkad zaczałem jezdzic na innych....sa lepsi,i tyle....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dobrymi oponami sa vredestein snowtrac 3. Ze wzgledu na agresywny bieznik dosc glosne, ale na sniegu radza sobie super. Polecam http://www.opony.com.pl/testy-opon/ wybrac sobie intresujace modele i poczytac opinie.

🙃🙃

Opublikowano

ja mam na sprzedaż praktycznie nowe zimowe opony GoodYear Eagle Ultra Grip gw-3 225/50R16 92H, to moja aukcja:

http://allegro.pl/4-opony-zimowe-goodyear-eagle-ultra-grip-225-50r16-i1822413611.html

odbiór osobisty w Warszawie lub wysyłka. opony dostałem do roadstera BMW Z3, poprzedni właściciel używał ich tylko przez jeden sezon i naprawdę wyglądają jak nowe.

ja nie używam tego auta zimą, więc nie przydadzą mi się.

tel. kontaktowy: 791 383 787

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
Opublikowano
miałem kilka ale ostatnio Goodyear Eagle F1Asymmetric2 93Y...albo nawet eagle f1...tez słabo oceniam ! :D kiedyś wierzyłem że sa najlepsze...ale odkad zaczałem jezdzic na innych....sa lepsi,i tyle....

A jakie masz te Nokiany ??

" Ucz sie pracuj ciezko dnia kazdego

trening czyni mistrzem duzo w tym dobrego

pierwszy krok to poczatek by osiagnac szczyty

dzialaj swiadomie przestan na farta liczyc ... " HG