Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, proszę o pomoc w znalezieniu kodu lakieru srebrnego bmw e46. Chodzi mi dokładnie o kolor Titansilber metallic. Gdzie go znaleźć? Na tabliczce znamionowej są jakieś oznaczenia ale nie mam pojęcia które z nich są właściwe. Czy ktoś mógłby podać mi ten kod?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pewnie chodzi o TITANSILBER METALLIC (354).
Opublikowano
Teoretycznie tak, ale w starym aucie dobieranie lakieru jedynie na podstawie numeru raczej mija się z celem, tym bardziej w srebrnym. Chyba że potrzebujesz tylko zrobić minimalne zaprawki w niewidocznym miejscu.
Opublikowano
Jest wiele w Kraju sklepów które sa w stanie dorobić lakier na bazie numeru i próbki. W lakierze , który przeszedł juz troche faktycznie stan z lini produkcujne a obecny może się różnic.

Rekin Król Szos!

Gaz do kuchenki nie do samochodu a na prąd to odkurzacz!

Opublikowano
z konkretnego nr lakieru jest jeszcze kilka rodzajow odcienii tzw "NIUANSÓW" i dobiera sie je zgledem laczen elementow np maska/blotnik/zderzak itd. Wtedy najlepiej wszystko wyglada :cool2: