Skocz do zawartości

Po wymienie sprezyn z przodu wyglada jak motorowka!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W sobote pekla mi z prodzu lewa sprezyna, pekl caly zwoj od dolu, dosc dziwne no ale coz zdarza sie, zamauwilem nowe sprzezyny czarne, nie obnizajace. Dzis odebieram auto i patrze ze stoi jak motorowka , ale mysle se pojezdze jeden dwa dni i moze sie ulozy, ale spotykam kolege co tez mial e38 i wymienial sprezyny z produ i mowil ze mial to samo, mial oryginalne wymienil na sportowe,ale okazaly sie ze sa za niskie, wiec poprosil spowrotem na oryginalni i po zalozeniu mowi ze tak samo byla motorowa. Pogadal z mechanikami i doszli do porozumienia zeby zamienic lewa z prawa i dopiero siadla normalnie, czy naprawde moze byc roznica przy zalozeniu lewej na prawa i na odwrot? Czy moze zle jakos zalozone? Ratujcie ;-) Pozdrawiam

WW.NAVIBOCIAN.PL
Opublikowano
najprawdopodobniej masz sprężyny od innego modelu z dużo cięższym przodem.samochód ma wyglądać jak wyglądał a nie układać się w czasie jazdy.mogli też założyć złej grubości podkładki pod sprężyny ale jednak stawiam na sprężyny.
czasami się mylę
Opublikowano
Bocian, swoją drogą to piękną masz tą motorówkę :wink: Tylko ja bym zostawił nerkę w spokoju, a poza tym jak dla mnie autko jest bomba!! Zwłaszcza ten piec 4.4
www.sosen.pl
Opublikowano

Witam!

Kolege ze Szczecinka ;-) Nerka to rzecz gustu, cale auto mam shadow line wiec swiecacy gril mi nie za bardzo pasowal ;-) A co do wygladu to na lato bedzie ciekawie.......... ALPINA 20 :-)))))

WW.NAVIBOCIAN.PL
Opublikowano
Znając Ciebie, faktycznie spodziewałem się czegoś poważnego :duh: To będzie ładne kółko do tego autka, nie ma to tamto
www.sosen.pl