Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, szukałem trochę w necie ale niewiele znalazłem na ten temat... Jedna z opinii mówiła, że to przypadłość tego modelu... Mianowicie po odgięciu tapicerki pod nogami pasażerów tylnej kanapy zauważyłem wodę. Może ktoś wie jakim sposobem ona się tam dostaje. Puki co sprawdziłem odpływ podszybia i szybra, oba drożne. Myślałem, że może jakaś dziura w podwoziu ale woda zbiera się po obu stronach...
Opublikowano
Ja bym się zastanowił nad uszczelkami przy szyber-dachu to najczęstsza przyczyna, samochód stoi na deszczu i woda jest cierpliwa i spłynie po nie szczelnościach , miałem przypadek że odpływ od szyber dachu był luźny i część wody w samochodzie dostawała :wink:
Opublikowano
w takim razie sprawdzę jeszcze raz szyber... a może ktoś ma jeszcze jakieś propozycje, bo skoro e36 cierpi na nieszczelność :shock: to może ktoś się tego pozbył :lol:
Opublikowano
w takim razie sprawdzę jeszcze raz szyber... a może ktoś ma jeszcze jakieś propozycje, bo skoro e36 cierpi na nieszczelność :shock: to może ktoś się tego pozbył :lol:

nie wiem czy uszczelka może mieć aż taki wpływ skoro u mnie nawet przy podniesionym szyberdachu w czasie deszczu nic nie spadło na podłogę

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
Ja szyberdachu nie mam a problem jest.Woda dostaje sie na postoju podczas opadow deszczu.Mokro jest tylko pod dywanem z tylu zarowno z lewej jak i prawej strony.Ktoredy sie ona tam dostaje?Nie mam pojecia :roll:
Opublikowano
Kolego sprawdź uszczelki dobrze szyb czy ci gdzieś nie pogniło, oczywiście jak kolega wyżej radzi te tunele. Może gdzies przez drzwi ci leje i cieknie na tył :?:
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"