Skocz do zawartości

Haynes - "Sam naprawiam" BMW Serii 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzymalem ta ksiazke w reku i powiem ze wyglada niezle na pewno w wielu przypadkach bedzie pomocna.

Zdecydowanie lepsza publikacja tyczaca sie modelu e36 jest ksiazka wydana przez Bentley. W przeciwienstwie do Haynes-a znalezc w niej mozna praktycznie wszystko. Ksiazke tego wlasnie wydawnictwa wykorzystuje przy dowiadywaniu sie ciekawych rzeczy o wlasnym e46.

%5B387%3A480%5Dhttp%3A//images.amazon.com/images/P/B000AP321E.01-A1T0VEFK4F7RX4._SCLZZZZZZZ_.jpg

Opublikowano
Szkoda tylko ze nie sa to ksiazki po polsku. Na pewno znalazly by wielu nabywcow.
Opublikowano
zapowiadaja po polsku ksiązke" sam naprawiam BMW 3- E36" gdzies to widziałem na necie jak znajde puszcze link.
DARK SIDE OF POWER!
Opublikowano
......Zdecydowanie lepsza publikacja tyczaca sie modelu e36 jest ksiazka wydana przez Bentley. W przeciwienstwie do Haynes-a znalezc w niej mozna praktycznie wszystko........

Mam tą książeczkę :wink: jest niezła ale......jeżeli chodzi o silniki to niestety brak tam opisu M40, M43, diesla M51, oraz silników 3.0 i 3.2 litra z M3, niektóre zdjęcia nieadekwatne do rzeczywistości ( z E34 zamiast E36 ) a tak pozaty jest super :wink: no może oprócz ceny która wynosi z przesyłką ok. 200 PLN.

zapowiadaja po polsku ksiązke" sam naprawiam BMW 3- E36" gdzies to widziałem na necie jak znajde puszcze link.

Owszem ta zapowiedź już jest conajmniej od pół roku i co ..... :?:

http://www.wkl.com.pl/oferta.php?kd=1&dzial=1&id=391

Opublikowano

Dowiedziałem się że książka z serii „Sam naprawiam samochód BMW E36 „ z wydawnictwa ,WKŁ Wydawnictwa Komunikacji i Łączności, Etzold H.R.

Zostanie wydana pod konic grudnia.Wiadomość taka otrzymałem od wydawnictwa Wydawnictwa Komunikacji i Łączności .

Jeśli BMW jest chorobą ,to ja nie chcę wyzdrowieć.

Mój mały czarny Diabełek 323Ti compact