Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Z góry przepraszam za wałkowanie starych tematów itd, ale potrzebuję czystej odpowiedzi. Posiadam BMW e34 525i 24V R6 M50B25 super utrzymana z 1990r., silnik igła bez zastrzeżeń. Nie długo chcę założyć instalację gazową. Jestem z Brzeszcz. Chciałem zapytać, jaką sekwencję polecacie zamontować, w jakich kwotach to się kręci i gdzie jest godny polecenia warsztat. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że mieszkam w małej miejscowości, dlatego proszę o lokalizacje w okolicach: Oświęcim, Bielsko-Biała, Pszczyna, Tychy, Czechowice- Dziedzice. Z góry dzięki i pozdrawiam.
Opublikowano
nie chce kupowac tanio tylko dobrze. przyblizony koszt instalacji z montazem? zachaczy o 4 tys czy mniej?
Opublikowano

Polecam montaż BRC sekwencji.Jeszcze nie spotkałem się żeby ktoś narzekał na tą instalacje

co do adresu to Bielsko-Biała ulica,Wajdeloty 9 tel 033 814 19 46

Opublikowano
Ja mam u siebie w M50B20 STAG 300-6. To chyba jedna z najlepszych instalacji LPG. Kosztowala poprzedniego wlasciciela chyba cos kolo 3.5 tys zł.
Opublikowano
Jesli chodzi o reduktory to u mnie sa ZAVOLI. Nie wiem czy sa dobre czy nie, w kazdym badz razie auto na gazie zrobilo juz ze 30-40tys i jest OK. Zadnej usterki.