Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam Wie ktoś może jak otworzyć e46 po lifcie? Zamknołem auto i potem rozwalił mi się chyba zamek w drzwiach bo kluczyk się kręci bez żadnych oporów ale auto się nie otwiera a z pilota mi nie działa centralka. Pomocy... Edytowane przez Wolf_320
Opublikowano
sprawdzales kazdy zamek ? wszystkie drzwi , tył itd ? nie masz centralnego ? o_O nie wiem , nie mam pomysłu , kiedys ojciec w VW zatrzasnal kluczyki to gosc przyszedl odgiął lekko drzwi taką specjalną poduszką ktorą pompował stopniowo i drzwi sie odginaly , wtedy je otworzył i wyjal klucze , sladu po tym nie ma , drzwi nie wygladaja jak by byly odginane kiedy kolwiek ale jest to ryzykowne i pewnie zjedzą mnie ludzie zaraz za taka porade , ale niestety ja innej nie znam :P :twisted:
Opublikowano
Przez bagażnik się nie da bo tylna kanapa się sie składa. Mam ale z pilota nie chodzi. A zamek na kluczyk jest tylko w drzwiach kierowcy.
Opublikowano
możesz spróbować może coś to da, chociaż wątpię. A dlaczego nie działa Ci pilot, spróbuj ogarnąć pilota, może bateria się wyczerpała ? W najgorszym wypadku wybij szybę, a i nie wybijaj najmniejszej "bo jest mała i najmniej kosztuje" życie często pokazuje, że jest odwrotnie. Boczne to koszt 100-150 zł na alledrogo
Opublikowano
kolega miał podobną sytuacje tylko auto z przed liftu, zatrzasną kluczyki w bagażniku. Udało się nam drutem za klamki ciągnąć ale to nic nie dawało, dopiero przyjechał gosśiu z okolic Częstochowy i otworzył w 15 sekund, zgarnął 230 zł.