Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam małe pytanie ?

Jak kosztowne jest dodanie navigacji do e90 i czy jest taka możliwość gdyż moja wersja nie posiada navi:(

Bardzo proszę o pomoc

Artur

Edit by Mod- połączyłem tematy

Opublikowano

absolutnie nie bawiłbym sie w dokładanie, koszt niemały a nie są to niewiadomo jakie korzyści. W wiekszosci jezdze po stalych trasach w Polsce, ktore znam na pamięć, więc nawki nie używam. Raz na jakiś czas jade za granice albo w nieznany teren wtedy może się przydać. Ale już lepiej kupić porządną nawkę przenośną i uzywac w razie potrzeby.

Zawsze śmieszy mnie jak widze ludzi w korku jeżdzących do roboty rano zawsze tą sama trasą z właczona nawką :mrgreen:

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Zawsze śmieszy mnie jak widze ludzi w korku jeżdzących do roboty rano zawsze tą sama trasą z właczona nawką :mrgreen:

ja tak jezdze do roboty :norty: ale tylko z tego powodu ze po drodze ktorej jezdze do pracy sa korki... a jak zdarzy sie jakis wypadek to juz mam 1.5h z glowy i marzy mi sie automat :lol: Bardzo czesto korzystam z objazdow ktore zaproponuje mi navi oraz informacji ile tych korkow jest

Opublikowano

ja tak jezdze do roboty :norty: ale tylko z tego powodu ze po drodze ktorej jezdze do pracy sa korki... a jak zdarzy sie jakis wypadek to juz mam 1.5h z glowy i marzy mi sie automat :lol: Bardzo czesto korzystam z objazdow ktore zaproponuje mi navi oraz informacji ile tych korkow jest

Mając aktywne TMC pewnie ma to sens. W PL niestety ta funkcja nie jest dostępna. :mad2:

Opublikowano

Witam..

Ja uzywam produktow garmina juz od co najmniej 5 lat i tylko sa male bledy w Holandii (maja tam bardzo duzo nowych drog przebudowanych). Nie aktualizowalem jeszcze starej mapy z 2008 roku, byc moze w najnowszej juz jest wszystko poprawione. W Polsce lepiej uzywac starej poczciwej porzadnej mapy samochodowej (zadna nawigacja nie prowadzi po mojej mysli)..

Pozdrawiam

http://fm.robsonic.org/robsonic/320d/moja.jpg
Opublikowano
Podtrzymuję że Nawigację CCC Professional zamontujesz z wszystkim w okolicach 4 000pln ( swoją deskę będziesz musiał dać w rozliczeniu ). Według mnie warto, nie tylko ze względu na Nawigację ale na przepaść w designie między autem z iDrive a bez.

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
Podtrzymuję że Nawigację CCC Professional zamontujesz z wszystkim w okolicach 4 000pln ( swoją deskę będziesz musiał dać w rozliczeniu ). Według mnie warto, nie tylko ze względu na Nawigację ale na przepaść w designie między autem z iDrive a bez.

Za 4k to nie wiem ale wiem ze za 5.5 k zrobisz to bezproblemu .

Deska zwykla w rozliczeniu to 150-300 zl MAX :D

Warto zalozyc wlasnie ze wzgledu na przepasc jak wspomnial KOKOS :cool2: , to auto bez Idrive wyglada tak se .

Opublikowano

Za 4k to nie wiem ale wiem ze za 5.5 k zrobisz to bezproblemu .

Deska zwykla w rozliczeniu to 150-300 zl MAX :D

Warto zalozyc wlasnie ze wzgledu na przepasc jak wspomnial KOKOS :cool2: , to auto bez Idrive wyglada tak se .

tym się ma jeździć nie to oglądać.

Generalnie się zgadzam że iDrove jest super - ale nie dołożyłbym 5k PLN żeby dodać navi. Trzeba mieć argument do zmiany samochodu - a to może być bardzo mocny argument :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

lepiej kupić automapę polski, dokładniejsza, bardziej intuicyjna, lepiej prowadzi do celu, podobno na androida już jest,

mam w swoim BMW nawiprofesjonal z mapami 2012 i uważam jak napisałem