Skocz do zawartości

co to oznacza WASCHWASSER FULLEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie chcialem zakladac nowego tematu to sie podlacze tutaj , a mianowicie dzisiaj pokazalo mi sie rano takie cos jak Betribesanleitg. :jawdrop: co to oznacza :?: mam spis komunikatow ale takiego tam nie ma :lol: , oczywiscie dotyczy E34 a nie E38
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano
dex, ten komunikat oznacza ,ze do komunikatu pojawiającego sie przed nim znajdziesz poradę w instrukcji. Betriebsanleitung to tyle co INSTRUKCJA OBŁSUGI :P
Opublikowano
dzieki ,to juz mi ulzylo :D , wczesniej pokazuje sie kuhlwasser stand , czyli malo plynu w chlodnicy , tylko dlaczego jak kiedys pokazalo mi sie washwasser stand to nie pokazal sie ten betriebsanleitg. ? moze dlatego ze plyn w spryskiwaczu jest mniej wazny :| , :duh: znalazlem ten komunikat w spisie na samym koncu i nie wiem jak to zrobilem ze wczesniej go nie widzialem
BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
  • 2 lata później...
Opublikowano
To może powie mi ktoś jaka jest różnica między washwasser stand a washwasser fullen? Bo jak pojawił mi sie komunikat washwasser stand to dolałem płynu i było ok a jak pojawilo sie washwasser fullen i dolalem plynu to caly czas sie świeci to samo??
Opublikowano
Może masz jeszcze zbiornik z płynem do spryskiwaczy reflektorów :?:

Miałem

E-30 316i

E-32 735i

E-36 320i

E-39 535 V8

E-46 330d

E-39 530d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
jeśli to komuś pomoże to dziś uporałem sie z problemem wystarczyło wyciągnąć zbiornik spryskiwaczy i wymienić czujnik poziomu wody. Pozdrawiam.