Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chciałem się podpytać, gdzie konkretnie szukać tej usterki bo podobno jest to typowy objaw w tych autach; auto ma zamontowane spryskiwacze reflektorów, i gdzieś tam jest wyciek bo widze jak mi spod zderzaka leci gdy próbuję spryskać szybę- no i na szybe nic nie leci bo chyba cisnienie całe ucieka razem z płynem? :duh:
najpiękniejszy dźwięk na świecie- R6 w BMW
Opublikowano
Sciagnij prawe nadkole i dobierz sie do zbiorniczka. Pompki sprawdz na krotko i zobaczysz gdzie leci. Prewencyjnie mozesz zmienic wszystkie uszczelki przy pompkach, w aso sa tanie. Jesli leci Ci z prawej strony zderzaka zaraz blisko kola to moze masz uszkodzony rozdzielacz. Mam to u siebie teraz i nowy w aso 30zl. Poszukaj moich ostatnich postow, tam masz rysunek ktora to czesc.
Opublikowano
co za banalna usterka! No ale tak to jest jak sie nawet podstawowych rzeczy nie chce sprawdzic tylko od razu do internetu- okazało się że popękały mi wężyki przy spryskiwaczach ale na przednią szybę, a woda leciała pod wygłuszeniem maski i spływała w okolicy chłodnicy na ziemię. naprawione; koniec tematu :lol:
najpiękniejszy dźwięk na świecie- R6 w BMW