Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jak w temacie,od nie dawna zauważyłem że leci woda od strony pasażera na wysokości schowka od strony drzwi,ale tylko w czasie deszczu,szukałem na forum ale z takim przypadkiem się nie spotkałem co tam może być przytkane,auto teraz stoi pada deszcz i sobie kapie do środka,matę w drzwiach wykluczam bo to leci jak juz wsponmiałem na wysokości schowka.Dzięki z gory za pomoc
Opublikowano
Sprawdż sobie odpływy wody koło filtrów pyłkowych pod maską chodzi o te podszybiowe odpływy.Natomiast jeżeli masz szyberdach to najprędzej odpływy szyberdachu które idą przez słupki właśnie w oklice boczków przy nadkolach i dalej na dół.Koledzy przedmuchuja te odpływyw kompresorem,a niekiedy szprychą rowerową próbują.POzdr i powodzonka
Opublikowano
Sprawdż sobie odpływy wody koło filtrów pyłkowych pod maską chodzi o te podszybiowe odpływy.Natomiast jeżeli masz szyberdach to najprędzej odpływy szyberdachu które idą przez słupki właśnie w oklice boczków przy nadkolach i dalej na dół.Koledzy przedmuchuja te odpływyw kompresorem,a niekiedy szprychą rowerową próbują.POzdr i powodzonka[Pod filtrami już sprawdzałem,sprawdzę jeszcze te odpływy w szyberdachu,tylko u mnie leci woda jak otworzysz drzwi i patrząc z boku na schowek(od strony drzwi) jest łączenie w desce i z tego łączenia kapie, w schowku jest sucho,wkladalem głębiej rękę i tez nic nie wyczułem, a deszczyk pada i pada a tam kapie i kapie :evil: