Skocz do zawartości

320d Przerywa M47N

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem jeżdże miesiąc e46 kombi 2001rok silnik typu M47N, mianowicie od ostatniego tyodnia podczas przyspieszania auto jakby na ułamek sekundy gasło i jedzie dalej normalnie bez zadnego spadku mocy "takie dziwne przerwanie" itp raz na dzień lub dwa dni jest taki objaw (robie ok 200km dziennie) zadna kontrolka sie nie pali nic z tych rzeczy dwa tygodnie temu wymienione zostały wszystkie filtry i wszystkie płyny. I dzisiaj jade sobie z pod domu po takiej polnej drodze na jedynce bez gazu ciach auto zgasło 2 razy nie chciala zapalić otworzyłem maske nic nie widać w złości walnęlem w plastikową obudowe od silnika wsiadam do auta i odpaliła i jakby nigdy nic pojechalem dalej. Autem jeżdże dynamicznie i nie jest ono zamulane. Co to może być czy ktoś miał taki sam problem ??labedz17
Opublikowano
prawdopodobnie niedokręcona obudowa silnika :)..... a tak serio to ja bym podpiął go pod kompa....
Opublikowano
w złości walnęlem w plastikową obudowe od silnika wsiadam do auta i odpaliła i jakby nigdy nic pojechalem dalej

widzę nie ma lepszej metody na fochliwe ustrojstwa jak TERAPIA WSTRZĄSOWA :lol: A tak na poważnie to może być czujnik CR. pozdr

Opublikowano
Podepnij pod kompa to sytuacja się rozjaśni,może to być wina czujnika ciśnienia paliwa jak napisał kolega wyżej :D