Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie dochodzi napięcie do żarówki oświetlającej (lewej) tablicę rej. Gdzie szukać przyczyny? Bezpiecznik główny od oświetlenia dobry. Diagnosta się poddał.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
a nie możesz przeciągnąć przewodu z prawej żarówki:P to nie jest jakis dramat;)
Opublikowano
Na bank przełamany przewód. Mi udało się zlutować. Wyciągasz gumową osłonę wchodzącą do wnętrza klapy bagażnika i szukasz urwanego przewodu. Na szczeście mają troszkę luzu i można wyciągnąć dwa końce. Wystarczy je zlutować i po sprawie. A łączenia lampek praweji lewej nie polecam bo z tego co pamiętam to chyba wskazywał czy przepaliła się lewa czy prawa więc komputer może zgłupieć.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Przewód w klapie od żarówki do głównej wiązki w komorze aku nie przerwany. Jak sprawdzić dalsze przejście? Do którego pinu dochodzi ten przewód?
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

też mam taki problem przewód ma kolor szaro brązowy od lewej lampki oświetlenia tablicy

gdzie on dokładnie idzie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

u mnie był kabel przerwany

reszta też wygląda nie za dobrze

polutowałem kabel i przesunąłem cała wiązkę do środka rurki by zginały się teraz w nowym miejscu

powinno być dobrze