Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak masz hajs to bierz ORI. Później ATE... później zimmerman. A reszta to tak.... moze bedzie dobrze... może nie :D

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No ja chciałem najpierw komplet brembo kupić ale znalazłem Ate w dobrej cenie :cool2:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Jak masz hajs to bierz ORI. Później ATE... później zimmerman. A reszta to tak.... moze bedzie dobrze... może nie :D

A gdzie textar? :D

Opublikowano
Zniszczylem TRW i Textara w podobnie szybki sposób wiec tak średnio polecam. Z przodu mam ATE 535d a z tyłu zimmermana 530xd. Raz ATE troche mi wibrowaly ale dostaly w kość i im przeszło (tarcze dwuczesciowe).

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano

Jestem 5k po wymianie tarcz i klocków ( p+t).

Przód wrzuciłem tarcze i klocki ori, tył ate.

Nie wiem ile wytrzymają ale jest fajnie, tyle ze do zwykłej codziennej jazdy - nie trzeba rozgrzewać jak w sportowych klockach.

Nie piszczały i nie piszą.

Gorzej jak chcesz pobawić się parę min w mieście przy jakiejś okazji albo na autostradzie 3 frajerów pod rząd zajedzie ci drogę, dyskomfort i spadek wydajności jest odczuwalny.

Nie było tego przy sportowych/usportowionych klockach ( DS ) + ori tarcze, jednak analizując wszystko aktualnie ponownie założyłbym ori z tego względu, ze mimo chwilowego "zdrewnienia" wyjątkowo szybko dochodzą do siebie i przede wszystkim działają jak trzeba od razu i są przewidywalne.

• 4 lata później...
Opublikowano
W dniu 22.09.2013 o 20:02, gorik79 napisał(a):

Panowie poprzednie ceny juz nie aktualne, teraz są nowe 😉 , wszystko od ręki na półce oczywiście wysyłka gratis, i poza allegro rabaty forumowe

Cześć, a ile taki zestaw tarcz ori na przód do e 60 535d ?? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie 530d wlecial klocki + tarcze textar i od 30 tys km nie narzekam. Pierwsze 2-3 tys km triche klocki popiskiwaly ale tera cisza