Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ciekawe co za instalka tam siedzi, bo chyba nie sekwencja.

i to jest wlasnie jedynie trafne spostrzezenie w tej calej dyskusji, bo jesli nie jest to sekwencja to zmienia diametralnie postac rzeczy ..

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
Dla mnie ///M-ka to ///M-ka .Czyli w e36 M gaz uchodzi ale w e30 M już nie bardzo ??

nie obrazajac e36 ale to zwyczajny samochod i tyle.kazdy malym nakladem pracy i pieniedzy moze sobie zrobic zewnetrzny wyglad M3 e36 ze zwyczajnej coupe nawet z 316tki .z e30 tego nie zrobisz (nie tak latwo,wyjatki wszedzie sie znajda tym bardziej ze polak potrafi)i to jest najpiekniejsze .

pozdrawiam

Onośnie pogrubionego textu się tylko odniose (nie chciałem ciąc textu).. :duh: :duh: :duh: :duh: :duh:

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano
:wink: dziwnie to wyszlo ale chodzilo mi o wyglad e36 M3 ze wyglada z zewnatrz zwyczajnie :wink:
Każdy ma swój gust ale o tym się nie dyskutuje ;)

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano

Dlatego chyba admin/mod to sprzatnie z tego działu

Z tego działu niekoniecznie. Wątek nie jest ani o paliwie, ani nie jest ofertą sprzedaży :wink:

Natomiast wątek zamykam - wszyscy chyba wiedzą dlaczego :!:

Myślę, że kolejna dyskusja o wyższości gazu nad benzyną i odwrotnie nie jest już nikomu potrzebna.

Pozdro.

Black - Mighty - Wonderful
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.