Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam e34 tds z 95roku mam problem z klimatronikiem mianowicie wszystko chodziło ok wymieniłem filtr kabinowy i odgrzybiłem klime chodziło wszystko super a na drugi dzień brak klimy i z prawej strony leci mi ciepłe powietrze a z lewej zimne z tym że prawa strona słabo dmucha jeśli ktoś mi może pomóc albo podpowiedzieć co mam zrobić"sprawdzić lub wymienić " to prosze o pomoc a i niedziała mi podgrzewanie szyby tylnej a działała, nie wiem może jakiś przekażnik albo coś bezpieczniki mam ok
Opublikowano
Prawdopodobnie to sterownik klimatyzacji. Brak grzania szyby ,brak klimy , i brak regulacji temperatury nawiewu to sterownik. Szukaj za schowkiem w słupku czarne pudełko. Zanim kupisz to wyjmij bo był dwa rodzaje. Koszt używki około 100zł.
Opublikowano

Narazie to nic nie wymieniaj.

Sprawdz, czy czasem przy wymianie filtra nie urwałes jakiegos kabla i sprawdz czy wtyczki w sterowniku za nagrzewnica sa dobrze wcisniete oraz w panelu od klimy

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866

Opublikowano
witam dziś sprawdziłem ten komputer od klimatronika i był walnięty:( posprawdzałem wtyczki szukałem kabli urwanych ale nic nie znalazłem,pojechałem do gościa co handluje częściami z beemek i założyłem nowy komputer i teraz dział jak należy DZIĘKI ZA POMOC!!! BO PEWNIE BY MNIE SKASOWALI I POWYMIENIALI CZĘŚCI OD GROMA JAK BYM JĄ GDZIEŚ ZAWIÓZŁ JESZCZE RAZ DZIĘKI ZA IMFO POZDRAWIAM!!!