Skocz do zawartości

OCEN MOJE E46 330i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Link nie diełajet. Który to jest rok? Bo tylne lampy przedliftowe :shock:

Jeśli prosisz o ocenę, to dla mnie te nakładki na klamki i tylną listwę żywcem wzięte z koszmaru miłośnika marki. I prosi się o jakąś harmonię w zakresie m-paka zewnętrznego.

Natomiast kotłownia robi robotę, dobre 330i nie jest złe.

Wkłady lamp masz czarne czy srebrne?

Opublikowano
  • Autor

myslalem zdjąc te srebne dodatki.................

tak kupiłem samochód

Opublikowano
który to rok? chyba był ładnie bity z przodu...
Opublikowano
  • Autor
czemu bity.........
Opublikowano
czemu bity.........

przód po lifcie, tył przed liftem. który to rocznik? jaka jest data produkcji?

Opublikowano
  • Autor
poczontek 2001
Opublikowano
poczontek 2001

no to masz wymieniony cały przód kolego.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

I to wyjaśnia obecność przedliftowego tyłu i poliftowego przodu.

Wiedziałeś, że auto ma zmieniony przód? Jeśli miałes taką świadomość, to pół biedy.

Opublikowano
  • Autor
lift juz w 2001 był ..........
Opublikowano
nie znam się kolego, ale skoro był to czemu tylko z przodu?;) chyba koledzy wyżej mają racje..
Opublikowano
  • Autor
duzo w necie widzialem..... takiego samego 2001 lift z przodu a tyl stare lampy........
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
duzo w necie widzialem..... takiego samego 2001 lift z przodu a tyl stare lampy........

Lift był ale w 2001 wrzesień i zapewniam Cię że BMW zrobiło lift całego samochodu a nie jego połowy, małe kierunki w przednich blotnikach ktoś Ci zamienił stronami...

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Norma, lepiszcza i samoróbek wszelkich na necie nie brakuje. Nie ma się co wzorować.

Opublikowano
  • Autor

2000, lato - wersja silnikowa 330i (3.0 24V, 231 KM) zamiast 328i. Napęd 4x4 w wersjach 325i (2.5 24V, 192 KM), 330i a także 330d

2001 - face lifting nadwozi sedan i kombi (zmieniony kształt reflektorów przednich i wlotów powietrza, nieco inne przetłoczenia pokrywy silnika). Silniki 1.8 16V (115 KM - wersja 316i), 2.0 16V (143 KM - wersja 318i), 2.2 24V (170 KM - wersja 320i), 2.5 24V (192 KM - wersja 325i), 3.0 24V (231 KM - wersja 330i), 2.0 16V (turbodiesel, wtrysk bezpośredni, 115 KM - wersja 318d), 2.0 16V (turbodiesel, wtrysk bezpośredni, 150 KM - wersja 320d), 2.9 24V (turbodiesel, common rail, 184 KM - wersja 330d)

2004/05, zima - nowy model serii 3 z nadwoziem sedan (kombi od wiosny 2005 r.)

dodam ze zaden element blacharski (wymienny naturalnie) nadwozia nie jest taki sam w e46 przed i po lifcie . auta po lifcie maja inny ksztalt przetloczenia tego co idzie od samego przodu do tylu a jako ze klamki sa po srodku tego przetloczenia to takze sa inne

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Kolego, nie wiem, czemu ma służyć ta lista - ją wszyscy znamy - w każdym razie Twoje auto nie trzyma się kupy, masz poliftowy przód i przedliftowy tył. To chyba już z czwarty raz tu powtórzone. Pytanie tylko, czy wiedziałeś o kombinacjach i je zaakceptowałeś, czy ktoś Ci sprzedał lalunię składaną z dwóch.

Wiadomo, jeśli Ci odpowiaa, to nie ma bólu. A skoro prosiłeś o ocenę i oceniamy.

Z Twojej wypowiedzi wynika, że na ten przykład drzwi są inne przed i po lifcie. Dobrze rozumiem?

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Niezle ulepione auto, przód z tyłem z innych aut, wykończenie "shadow" skomponowane z chromem.

Mam nadzieję, że auto drogie nie było :8)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Srebrne klamki strasznie biją po oczach.

Lift tak jak powyzej pisali, to wrzesien 2001. Auto jest przedliftowe, ale przód mu zmienili na polifta. Może nie po wypadku - moze komus bardziej taki się podobał :)

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Daj kolego VIN, zobaczymy co ci tam nazmieniali.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Przenoszę do bardziej odpowiedniego działu, czyli Galerii

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
kolego - wsadzaj na tyl lampy po lifcie, zamien boczne kierunki i juz nikt nie bedzie sie czepial :wink:
Opublikowano
Dla mnie jest sliczna przynajmniej na zdjeciach....:) Mimo tego ze masz llapmy przedliftowe z tylu...Tak jak kolega pisze wrzucaj lampy poliftowe na tyl i bd spokój...Ja bym jeszcze jechal do konkretnego blacharza zeby przeswiecic wszystko co bylo ruszane..Bo jak ma sie zaczac sypac po paru miesiacach to lepiej puscic ja puki sie trzyma kupy i jakos wyglada...Zreszta zrobisz jak uwazasz:) Pozdrawiam
Opublikowano

Może ktoś chciał mieć przód z lifta?

Różne ludzie mają pomysły, pozdro.