Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

330d sprzedane, szukam nowego... i mam takie pytanie. mam zdjęcie wnętrza jednego potencjalnego samochodu:

http://i.imgur.com/T5Msr.jpg

jest to 330d 204KM z roku 2004. czy taka czteroramienna kierownica występowała w tym roczniku? wydaje mi się, że czteroramienne kierownice w tych rocznikach wyglądały nieco inaczej, a ta jest jakby od starszego modelu...

Opublikowano
No dokładnie tak. ja mam właśnie taka jak kol. Zielo zaprezentował na zdjęciu :)

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
więc to by oznaczało, że kiera w tym samochodzie była na 100% wymieniana?
Opublikowano
Najlepiej weź Vin auta i sprawdź wyposażenie bo takim gdybaniem można fajne autko odrzucić.

Na 100% nie wyjechala z fabryki z tą poduchą....

Opublikowano
a właśnie, bo może sama poducha była wymieniana? ten plastik od frontu jest przymocowany do poduchy, prawda? więc jednak chyba zapewnienia sprzedawcy że tylko błotnik z przodu od strony pasażera i zderzak były wymieniane nie są prawdą :| z drugiej strony zdarzają się wystrzelenia poduchy nawet przy najechaniu na krawężnik z dużą prędkością.
Opublikowano
a właśnie, bo może sama poducha była wymieniana? ten plastik od frontu jest przymocowany do poduchy, prawda? więc jednak chyba zapewnienia sprzedawcy że tylko błotnik z przodu od strony pasażera i zderzak były wymieniane nie są prawdą :| z drugiej strony zdarzają się wystrzelenia poduchy nawet przy najechaniu na krawężnik z dużą prędkością.

Jak sie uprzesz to na każdym elemencie (poducha i kierownica) sa nabijane daty produkcji, ktore muszą pasować. W mojej ocenia ta poducha pochodzi z e39 sprzed 2001 rokim

Opublikowano
Jak sie uprzesz to na każdym elemencie (poducha i kierownica) sa nabijane daty produkcji, ktore muszą pasować. W mojej ocenia ta poducha pochodzi z e39 sprzed 2001 rokim

no ciekawe co powie właściciel przez telefon... mam do niego 160km, więc średnio opłacałoby mi się jechać w ciemno.

Opublikowano

no ciekawe co powie właściciel przez telefon... mam do niego 160km, więc średnio opłacałoby mi się jechać w ciemno jeśli są takie wątpliwości.

Opublikowano
W mojej ocenia ta poducha pochodzi z e39 sprzed 2001 rokim

Zgadza sie, poduszka jest od e39/e38 ale sterowanie tempomatem juz wyglada jak od e46 wiec pewnie tylko poduszka wymieniona a kierownica moze byc ta sama.