Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mój brat mam problem w e46 320d 2003r. kilka razy kasował już bład poduszki. po kazdym kasowaniu znowu się zapala. nie wiemy co może z tym byc. na dniach znowu bedzie na kompa jechał to podam kod błedu czy coś w tym stylu. może ktoś miał cos takiego?
Opublikowano
:search:

Na 98% mata pasażera - ale komp prawdę ci powie.

Co to znaczy mata pasażera? U mnie jest podobnie jak ktoś się mocno wierci na siedzeniu pasażera - E46 330D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli błąd wywala przy akrobacjach na fotelu pasażera, to na spokojnie mozna przystapić do regeneracji maty. Przedtem na wszelki wypadek sprawdź wtyczkę pod fotelem, choć na wiele się to pewnie nie zda.
Opublikowano

A co jeżeli błąd wyskakuje gdy nikt nie siedzi na fotelu pasażera?

Mi już 2 razy wywaliło błąd jak wyjeżdżałem autem z garażu, a na fotelu obok nikt nie siedział.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wróżki ze szklaną kulą wyginęły, szukaj takiej z kompem i po kłopocie :cool2:
Opublikowano
dzisiaj byłem na kompie i wywala mi błąd poduszki w kierownicy. po skasowaniu wszystko cacy a jak wciśnąłem klakson to znowu wywaliło błąd. czy to moze byc coś związane z taśmą do poduchy?
Opublikowano
dzisiaj byłem na kompie i wywala mi błąd poduszki w kierownicy. po skasowaniu wszystko cacy a jak wciśnąłem klakson to znowu wywaliło błąd. czy to moze byc coś związane z taśmą do poduchy?

Bardzo możliwe, lub też uszkodzenie samej poduszki, ale to raczej w skrajnych przypadkach, dlatego na początek sprawdź czy sama wtyczka jest dobrze wpięta, może wystarczy lepiej docisnąć?