Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po 15 minutach mam pobor 0,2 A.Odpielem kostke od jeza i bez skutku,jedynie po odpieciu bezpiecznika nr 4 prad spada do wartosc 0,08 A.Nie chodzi mi pompka od spryskiwaczy,chyba jest spalona,a ow bezpiecznik za nia odpowiada,ale czy to ma jakies znaczenie???Co dokladnie jest na obowdzie bezpiecznika nr 4,co rozlaczac???

Opublikowano
Hmmm lampki wszystkie gasna w bagazniku,wycieraczki sa chyba pod nr 1.Ogolnie jak wyciagne bezpiecznik nr 4 i wsadze rownolegle miernik,a wszystko jest pogaszone lacznie ze schowkiem to mam 0.2 A.
Opublikowano
Dopieropo 15 minutach mam na klepie 0,2 A do 15 minut jest 0,48 A.Po wyjeciu bezpiecznika nr 4 na klemie po jakis 3 minutach jest juz 0,08 A.Rok 2001
Opublikowano
Dzisiaj troche porobilem pomiarow miernikiem i wyszlo mi na to ze od poczatku jak sie wepne pod bezpiecznik nr 4 mam pobor 0,18 A nawet po 20 min.Oczywiscie wszystkie lapmi sa pogaszone.Jak odepne bezpiecznik 11 to pobor nie spada,a wydaje mi sie ze 11 zasila caly modul.Jezeli ktos moze to prosilbym o pomiar na 4 pradu i jak jest z odlaczeniem bezpiecznika nr 11.
Opublikowano
Hmmm pomoze ktos...Chodzi mi o sprawdzenie poboru pradu na bezpieczniku nr 4??
Opublikowano
Właśnie zauważyłem temat jestem w pracy ale po 18tej zobaczę na schematach co to za bezpiecznik. Nie ma co patrzeć w pierwszy lepszy opis bo to może być ZGUBNE :nienie: . BMW w różnych rocznikach tego samego modelu miało różne ustawienia bezpieczników po co?? h...wie. Popatrz przykład z 530d w jednym roczniku 56 bezpiecznik to oświetlenie kabiny ale w innym już wzmacniacz radia :mrgreen: . Po 18tej odpiszę.
Opublikowano

ok,jakbys mogl to bylbym wdzieczny

Sprawa rozwiazana winowajca byl nie fabryczny zestaw glosnomowiacy podpiety pod bezpiecznik nr 4