Skocz do zawartości

bączki i zgasł silnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem gdyż pokręciłem na zlocie kilka bączków i silnik w pewnym momencie mi zdechł i przez chwile nie chciał zapalić jakby akumulator zasłabł kontrolki sie zapaliłi i lekko zachechłał po 1 minucie zapalił normalnie od szczała co moze być przyczyną poprostu jakby chwilowo prądu zabrakło tak jak by sie akumulator rozładował ale to chyba nie to
Opublikowano
Zabezpieczenie anty-katownikowe zadziałało :mrgreen:
http://img221.imageshack.us/img221/3032/clipboard02zn2.jpg
Opublikowano
ja rzeklbym, ze to antydebil sie wlaczyl. nie ma co... katowac poltorej tony 2 litrowym silnikiem :duh:

Edytowane przez quaszi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
... :mad2: koledzy maja racje

eSKa

Opublikowano
To jest forum dla miłośników BMW a nie poradnia "Zdemoluj BMkę"... :mad2:
Opublikowano
  • Autor
ona już nie waży 2 tony bo wszystko jest z jiej wużucone to jest auto do driftu i ma 200km nie seryjne i zapytałem w prost bo robie to zawodowo szykowałem ja pod to i od pewnego czasu tak zaczeło sie dziac jak ją dłużej przytrzymam na 6500 obrotów także szukam tu pomocy
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
...jak robisz to zawodowo to ,pewnie masz jakieś zaplecze techniczne ...tym bardziej że z dwulitrówki zrobiłeś 200 kucków ... "szacun na dzielni" :D ...

eSKa

Opublikowano
to przedstaw nam przerobki silnika, to moze uda nam sie cos wymyslec, dlaczego tak sie auto zachowuje.
Opublikowano
ona już nie waży 2 tony bo wszystko jest z jiej wużucone to jest auto do driftu i ma 200km nie seryjne i zapytałem w prost bo robie to zawodowo szykowałem ja pod to i od pewnego czasu tak zaczeło sie dziac jak ją dłużej przytrzymam na 6500 obrotów także szukam tu pomocy

A od kiedy e34 waży 2 tony? Chyba z 4 wieeeeeeeelkimi babami na pokładzie i bagażnikiem z ich zakupami na miesiąc. Skoro to robisz zawodowo to czemu pytasz o tym na forum? Spytaj tych fachowców, co Ci wycisnęli 200 koni z 2L :D Sprawa raczej śmierdzi mi rycerzem drelichu, który kupił sobie e-34 , za pierwszy hajc zamiast zmienić olej, filtry i przegląd zrobić kupił felgi, tubę i świecące bajery do środka, i już pierwszego dnia zamordował ją pod blokiem :P

Foak Polisz Góvvnerment End Loł :]

Średnie spalanie w cyklu mieszanym: 10,1L Pb/11,8L LPG / 100 km

Moje autko: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=151&t=245534

Opublikowano
niestety przez takich ludzi marka bmw jest tak postrzegana wsrod spoleczenstwa palenie gumy "bączki" ale tak juz chyba bedzie zawsze :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
"PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK"
Opublikowano
Daj wykres z hamowni :norty:
Opublikowano

No to ładnie pojechaliście po koledze,-świętoszki :mrgreen: he he, co nigdy nie kręcili bączków :mrgreen:

Pewnie już się nie odezwie :roll:

Opublikowano
Ja przyznam, ze swiety nie jestem pare razy w zimie sie poslizgalem, po parkingach na 2 biegu przy 3k obrotow. Do odcinki w ciagu 2 lat uzytkowania auta ani razu nie wkrecilem auta do 6tys obrotow, dostalem jedrn mandat 100zl i 4pkt. Bmw raz mi odmowila posluszenstwa z powodu dziurawego dolotu. Pozdrawiam!
Opublikowano
Pewnie nikt nie uwierzy ale.. jakoś nigdy nie myślałem jeszcze o bączkach moją betą.. Nigdy nawet nie spowodowałem najmniejszego pisku opon. Może w następną zimę jak szklaneczka będzie żeby delikatnie się pobawić choć to trudne bo w moim rejonie dbają o odśnieżenie :norty: Ewentualnie pojadę na specjalny plac szkoleniowy.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
jakoś nigdy nie myślałem jeszcze o bączkach moją betą.

...Spoko nie ty jeden :D ,natomiast zimą lubie polatać bokiem...

eSKa

Opublikowano
Mi to wygląda na pojechanie do tyłu na biegu służącym do jazdy do przodu (np przy spinie jeżeli nie wciśniesz za wczasu sprzęgła). A może silnikowi brakło powietrza? :)
Opublikowano
Zimą można, bo nie morduje się silnika a zabawa przednia :D 2-3k obrotów i starczy ;) Jeden jedyny plus zimy. Frajdę z BMW można czerpać wcale nie uciekając się do katowania :D Wystarczy szybciej po zakrętach polatać, te auta to kochają :P

Foak Polisz Góvvnerment End Loł :]

Średnie spalanie w cyklu mieszanym: 10,1L Pb/11,8L LPG / 100 km

Moje autko: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=151&t=245534