Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dokładnie tak jak Frank pisze i koszt to 56eur za sztuke w serwisie w niemczech za nowe :D

A nie wiecie gdzie moge cos takiego dostac uzywanego??

mam od niedawna xenony i nie chce zeby jakis kochany policjant nie skasowal mi dowodu ;/ :duh:

A jeszcze chcialem zapytac :nie mam instalacji pod takie spryskiwacze da sie jakos to przerobic zeby nie byly to tylko atrapy??,kombinowalem aby podlaczyc pod spryskiwacze przedniej szyby ale pewnie bedzie za male cisnienie ;/

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dokładnie tak jak Frank pisze i koszt to 56eur za sztuke w serwisie w niemczech za nowe :D

A nie wiecie gdzie moge cos takiego dostac uzywanego??

mam od niedawna xenony i nie chce zeby jakis kochany policjant nie skasowal mi dowodu ;/ :duh:

A jeszcze chcialem zapytac :nie mam instalacji pod takie spryskiwacze da sie jakos to przerobic zeby nie byly to tylko atrapy??,kombinowalem aby podlaczyc pod spryskiwacze przedniej szyby ale pewnie bedzie za male cisnienie ;/

pozdrawiam

poszukaj czesci do E34 np z giełdy samochodowej - na pewno znajdziesz tanio całą instalacje- w E32 np u mnie ( 740 ) są z głównego zbiorniczka dwa weze przepływowe do zbiorniczka ok 2.5 litra w którym siedzi osobna pompka - z niej idą weze podzielone na dwie czesci - na reflektory głowne i halogeny - z pompki są dwa wyjscia. Weze montujesz klamrami na zderzaku - cała instalacja spryskiwaczy jest prosta jak drut i na pewno nie bedziesz miał z tym problemu

Opublikowano
witam!

a w e36 byly montowane takie spryskiwacze??

pozdrawiam.

Były :wink:

to widze ze jest tez mozliwosc podlaczenia calej instalacji w e36.Tylko pod co to sie podlancza w srodku pod jakis przycisk osobny??czy to dziala razem ze spryskiwaczami od wycieraczek??

Opublikowano
np w E32 jesli masz wlaczone swiatła to przy wlaczeniu sprysków na szybe poleci rowniez na lampy i tak co 5 prysniec na szybe. Jesli dodatkowo właczysz halogeny , to poleci na halogeny :cool2: