Skocz do zawartości

Oslonka mocowania lusterka - szukam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, skradziono mi osłonkę mocowania lewego lusterka (od kierowcy), na zdjęciu jest prawe ale to tylko zdjęcie poglądowe, żeby pokazać jakiej części szukam. Ta część będzie pasować z lusterek z E46, z tego co już się orientowałem to raczej nigdzie w sklepach nie dostane tego, a na aukcjach zazwyczaj sprzedają lusterka w całości. Proszę o jakąś pomoc, może ktoś ma na zbyciu ?

http://img577.imageshack.us/img577/8076/lusterkoh.th.jpg

Opublikowano

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewforum.php?f=31

Ten link który podałem to stosowne miejsce dla twojego problemu.Jezeli wszyscy zaczniemy w tym dziale siać takie tematy,to najprędzej na tym polu będą same chwasty. :search: Nie jestem moderem ani adminem ale regulamin czytałem.POzdr

PS bez urazy ,to tylko rada na przyszłość

Opublikowano
Witam, skradziono mi osłonkę mocowania lewego lusterka (od kierowcy), na zdjęciu jest prawe ale to tylko zdjęcie poglądowe, żeby pokazać jakiej części szukam. Ta część będzie pasować z lusterek z E46, z tego co już się orientowałem to raczej nigdzie w sklepach nie dostane tego, a na aukcjach zazwyczaj sprzedają lusterka w całości. Proszę o jakąś pomoc, może ktoś ma na zbyciu ?

http://img577.imageshack.us/img577/8076/lusterkoh.th.jpg

Przerabialem ten temat jakis czas temu po zderzeniu z mewa i nie pamietam dokladnie ceny ale w ASO bylo to dosc tanie i sprowadzili w dwa dni. Wiec jak nic nie znajdziesz na Aledrogo to warto ASO zapytac.

O Tempora! O Mores!
Opublikowano

O takie plastiki i duperelki ZAWSZE zapytaj też w ASO (jedyny problem może być taki, ze nie będzie dostepny osobo tylko jako całość wraz z obudową wkładu lustra itp). One z reguły nie są w jakichś kosmicznych kwotach i dość dobrze dostępne. Mówię to z własnego doświadczenia kiedy mi ktoś zajumał prawą tylną listwę ze zderzaka m-pakowego tylnego (tylko jedną więc pewnie brakowało jej w egzemplarzu Bawary jumacza). Na giełdzie nowy zamiennik DEPO (nie do końca idealnie spasowany i z plastiku o trochę innej fakturze) kosztował 90pln. Zadzwoniłem do Inchcape we Wrocławiu - oryginał, dostępny akurat od ręki kosztował mnie coś koło 95 pln. Nawet się nie zastanawiałem - pojechałem po oryginał...

Pzdr.

Opublikowano
niby w jaki sposób ma mi to pomoc ?? znam ta strone... to raz, a dwa, widzisz gdzies tutaj opisana czesc o ktora pytam ? bo ja nie...
Opublikowano

Tobie chodzi o ten plastik który jast przykrecony do samochodu,nie ta obudowe co jest w kolorze nadwozia? Jeżeli tak to sorki na twoim przykładowym widać obie rzeczy.Poniucham jeszcze.Nie tak nerwowo.

JUŻ SPRAWDZIŁEM

Już sprawdziłem u nas w ASO-to wystepuje w komplecie nr 4 na zdjęciu które podałem w realOEM.Cała rameczka ta od tyłu sam.+ta mała od przodu sam.PATRZAC oczywiscie.Także rysunek się przydał,cos taki nerwowy,wystarczyło tyrknąć do ASO i zapytać.Ale skoro znasz ten program i wiele innych?POzdr

NR Częsci kpl-51168269026 lub sama 51168213226 ,oczywiście prawe(lewe na końcu numerów 5).

PS tak powiedzieli u mnie w ASO

Opublikowano (edytowane)
hehe spoko luz poprostu szukam tej czesci juz dosc dlugo i nie moge ogarnac tego. Potrzebuje tylko tego co na zdjeciu widac ze brakuje to taka plastikowa oslonka mocowania lusterka ktura zachodzi pod obudowe w kolorze nadwozia :) ja sie niby zdejmuje wiec nie jest integralna czescia mocowania lusterka do auta, tyle ze nie wiem czy idzie to dostac samo czy trzeba kupic z czyms w komplecie a jesli tak to ile to kosztuje...wieksza fota http://i55.tinypic.com/dwsytg.jpg zdjecie pochodzi z internetu i jest to prawe lusterko a ja potrzebuje do lewego (od kierowcy) ale dobrze na nim widac czego mi trzeba. Edytowane przez manieksw
Opublikowano
hmmm to dosc drogo, szkoda ze nie idzie tego kupic samego :/ no nic moze uda mi sie cos znalezc moze jakies szroty itd. Bo dawac 100 za plasticzek bo reszta mi nie potrzebna to troche sporo