Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc Wszystkim.moje pytanko brzmi czy da sie wymienic tylny blotnik?dostalem w tylny prawy bok,nie moja wina, czy ktos mial podobne zdarzenie w coupe,rzeczoznawca jak to ocenia, bo z tego co sie dowiedzialem to blotnik , [nadkole] jest niewymienny .Z gory dziekuje.
Opublikowano

mialem taka sama sytuacje, ale nie w bmw

rzeczoznawca wycenial to w ten sposob - nowy blotnik + wyciecie starego i wspawanie nowego

Opublikowano
mialem taka sama sytuacje, ale nie w bmw

rzeczoznawca wycenial to w ten sposob - nowy blotnik + wyciecie starego i wspawanie nowego

dokładnie tak, w ASO pewnie liczą za sam błotnik, bez kosztów wymiany, wiadome, że wymiana tzn. spawanie błotnika szpachel i malowanie, to już nie to samo, rdza i tak zacznie wychodzić. nie masz możliwości wyciągnięca wgnieconego błotnika ? chyba, że naprawde bardzo Cie ktos puknął...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czesc Wszystkim.moje pytanko brzmi czy da sie wymienic tylny blotnik?

Tak ,da się. Wstawiasz cały element. Tu masz podgląd.

http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=BN51&mospid=47620&btnr=41_1261&hg=41&fg=20

Element '4' w/g tego co widzę kosztuje ok 2000zł brutto, dobry blacharz tak to wstawi, że nie będzie śladu. Możesz oczywiście kupić pocięte używane auto.