Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam zamiar wymienić silnik bo w starym poprzestawiały mi się panewki.

Myślałem o zmianie z m43 (115PS) na m44 ponieważ ma nieco więcej koni. I tu moje pytanie czy sterowniki do komputera też będę musiał poszukać ? Nie jestem wielkim mechanikiem a chciałbym to szybko ogarnąć.

Z góry dzięki za dobre rady.

Opublikowano
Wkladaj r6 i powiedz jak Ci poszlo. :D Mnie kiedys tez to czeka.
Opublikowano
Raczej na bank zmiana kompa i wiązki. W Puławach zamierzasz robić swapa? U kogo?

http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/petrolicons/1999768810_1.gif

Pozdrawiam

Opublikowano
Raczej na bank zmiana kompa i wiązki. W Puławach zamierzasz robić swapa? U kogo?

Silnik przełożę sobie sam tylko jeśli znajdę m44 to będę musiał sobie znaleźć elektryka, żeby kompa i wiązkę mi podpiął. Jak narazie kicha bo z motorami ciężko.... :(

Opublikowano

Silnik przełożę sobie sam tylko jeśli znajdę m44 to będę musiał sobie znaleźć elektryka, żeby kompa i wiązkę mi podpiął. Jak narazie kicha bo z motorami ciężko.... :(

zgadzam sie z toba ciezko o motor i jest stosunkowo drogi do innych silników r4 mozna podzwiedziec ze za jeden m44 mozesz kupic dwa m43 :roll:

Opublikowano
Znam, a właściwie znałem jednego dobrego elektryka w Puławach. Jestem na 100% pewien że ogarnął by temat, z tym że ostatnio zaczął zatrudniać partaczy do pomocy i osobiście powiedziałem mu "dosadnie" że więcej u niego moje auto nie stanie, po ostatnim przypadku jak to właśnie te dwa partacze mi auto naprawiali :duh: Mogę poszukać namiarów na tego gościa, bo on sam jest dobrym elektrykiem/mechanikiem, ale jakby co to musisz z nim zagadać żeby to właśnie on Ci grzebał w samochodzie a nie te łamagi które u niego pracują. Jakby co to pisz na PRIV

http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/petrolicons/1999768810_1.gif

Pozdrawiam