Skocz do zawartości

Kluczyk z immobiliserem czy bez?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja też dodam trzy grosze.

Chcąc dorobić kluczyk w aso musi jechać tam właściciel auta z dokumentami.

Własnie trzeba być właścicielem autka aby dorobić kluczyk w ASO czekałem 2 tygodnie za najprostrzy bez latareczki zapłaciłem 170zł oczywiście z immo. Dowiadywałem się wcześniej przed ASO róznych magików czy mi dorobia niestety nikt nie poradził bo zmienny klucz nasze bumki posiadają :cry2: a miąłem drugi kluczyk ale niestety ktoś coś z niego coś wcześniej wydłubał :lol: i można jedynie sobie nim drzwi otworzyć itp :lol: A niedawno zapytałem tak przypadkiem takiego jednego kolesia (z tego co mi wiadomao jumak na emwryturze) i powiedział mi że z przyjemnością dorobi i zaprogramuje co trzeba :lol: a więc widocznie da się dorbić poza ASO trzeba mieć tylko sprzęt. Choć nie ryzykowałbym takiego manewru (mi dorobi no i przy okazji sobie ) :lol:

http://wawrylek.110mb.com/img/podpis1.jpg
Opublikowano
Witam. Ja dorabiałem w ASO i za standardowy z imo a bez centrala zapłaciłem 2 lata temu koło 250zł. Mam natomiast pytanie: poniewaź mój oryginalny kluczyk to jest ten z 3 przyciskami a gumki na tych przyciskach się już mocno powycierały to czy można dokupić zwykły kluczyk (w zasadzie matrycę - nie dorabianą i nie programowaną) i przełożyć same gumki? Czy ktoś robił coś takiego?
Tomek
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja jeszcze dopytam się odnośnie oryginalnego kluczyka ....

Ja kupiłem swoją Betke i w tym dużym kluczyku nie ma wogóle wkładki, czy istnieje jakaś możliwość dokupienia jej ? Nie wiem też czy centralny działał w pilota. Jest to moje pierwsze BMW i nikt ze znajomych niema tego modelu, a ja chciałbym otwierać cetrala z pilota (wygodniej)

Z góry dzięki !! :modlitwa: